Hallituksemme

 • Lena Apler

  Lena Apler

  Syntynyt
  1951
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 1999
  Koulutus
  Kansantalouden ja markkinoinnin kursseja, University of Gothenburg; SEB IHU
  Muut tehtävät
  Puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Collector-konsernin yrityksissä. Hallituksen jäsen Platzer Fastigheter Holding AB (publ), Västsvenska Handelskammaren Service AB, SGP Svenska Garanti Produkter AB ja Helichrysum Gruppen AB. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja Mitt Liv AB (svb).
 • Erik Selin

  Erik Selin

  Syntynyt
  1967
  Nimike
  Hallituksen puheenjohtaja vuodesta 5/4 2017
  Hallituksen jäsen vuodesta 2011
  Koulutus
  Gymnasieekonom
  Muut tehtävät
  Hallitustehtäviä ja pääjohtaja Erik Selin-, Erik Selin Fastigheter- ja Balder-konsernissa. Hallitustehtäviä Fastighets AB Centur -konsernissa, Sisjö Park -konsernissa, Tagling-konsernissa, Oscar Properties -konsernissa, Silvandersson-konsernissa ja Tulia-konsernissa. Hallituksen jäsen Västsvenska Handelskammaren Service AB, Hexatronic Group AB, Aktiebolaget Misel, Fastighetsutveckling Lorensberg 49:8 AB, Förvaltnings AB Kilaberg, AB Ystaga, RL-Nordic AB, Bergsspiran AB, Stendörren Fastigheter AB, Mötesplatsen Alingsås Intressenter AB, Gyllene Aktier 2012 AB, SveaReal Fastigheter AB (publ) ja Tulegatan 42-44 Ekonomisk förening. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja AB Epistrofeus, Sydvind Energi AB ja Guldfiber AB. Varajohtaja Fox Invest Aktiebolagissa.
 • Vilhelm Schottenius

  Vilhelm Schottenius

  Syntynyt
  1956
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2008
  Koulutus
  MBA, University of Gothenburg, School of Business, Economics and Law.
  Muut tehtävät
  Hallitustehtäviä RCL Holding -konsernin yrityksissä, Saddler Intressenter -konsernissa ja Schottenius & Partners AB -konsernissa (puheenjohtaja). Hallituksen jäsen Handelsbankens Regionstyrelse Västra Sverige, Ernströmgruppen AB, C Jahn AB, Nilörngruppen AB, Collector Credit AB, Procurator AB, Partner Fondkommission AB, Vertiseit AB, Mitt Liv AB (svb), S V Visual Communication AB, Svea Medical Sport AB ja Golfstore Group Ekonomisk förening.
 • Christoffer Lundström

  Christoffer Lundström

  Syntynyt
  1973
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2007
  Koulutus
  Bachelor of Arts, Webster University; Hotel Management Diploma, HOSTA
  Muut tehtävät
  Hallitustehtäviä Katjing-konsernissa, Provobis Holding AB -konsernissa, Provobis Invest -konsernissa, RCL Holding -konsernissa ja KL Capital -konsernissa. Hallituksen jäsen Tableflip Entertainment AB, Feelgood Svenska AB, Collector Credit AB ja KL Time to Performance Europe AB. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja AM Brands AB.
 • Azita Shariati

  Azita Shariati

  Syntynyt
  1969
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2016
  Koulutus
  Koulutukseltaan laskentaekonomi Göteborgin yliopistosta. Myös ohjelmoinnin, tilastotieteen ja markkinoinnin opintoja.
  Muut tehtävät
  Toiminut vuodesta 1998 johtotehtävissä Sodexolla, vuodesta 2014 yrityksen Ruotsin ja Tanskan toimintojen toimitusjohtajana. Azitalla on monipuolinen kokemus palvelualalta, ja hän on palvelutyönantajien etujärjestön Almegasin puheenjohtaja. Azita on saanut useita tunnustuksia työstään. Hänet on esimerkiksi valittu vuoden johtajaksi Ruotsissa vuonna 2016, ja Ruotsin työnantajien keskusjärjestö valitsi hänet vuoden merkittävimmäksi naiseksi vuonna 2015.
 • Cecilia Lager

  Cecilia Lager

  Syntynyt
  1963
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2016
  Koulutus
  Koulutukseltaan ekonomi Lundin yliopistosta.
  Muut tehtävät
  Sherpani Advisorsin toimitusjohtaja. Monen vuoden kokemus rahoitusalalta, strategisesta kehitystyöstä, muutosjohtamisesta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Cecilia on toiminut johtotehtävissä muun muassa ABB:llä, Sapassa, SEB:llä ja Alectassa. Nykyään hän on mukana muun muassa Elanders AB:n, Cinnober Financial Technology AB:n, Navigera AB:n (pj), Intellectan, Eniron ja Altor Fund Manager AB:n hallituksissa.