Hallituksemme

Hallitus on viime kädessä vastuussa Collectorin organisaatiosta ja hallinnosta. Collectorin hallitukseen kuuluu kuusi vakituista jäsentä, mukaan lukien puheenjohtaja. Yrityksen hallituksessa on lisäksi vähintään kolme ja enintään kymmenen vaaleilla valittavaa jäsentä ja kolme varajäsentä. Vaaleilla valittavat jäsenet valitaan vuodeksi kerrallaan. Kaikkiin hallituksen jäseniin saa yhteyden sähköpostitse malin.alevag@collectorbank.se tai postitse: Collector Bank, Box 119 14, 404 39 Göteborg, Sverige.

 • Lena Apler

  Lena Apler

  Hallituksen puheenjohtaja
  Syntynyt
  1951
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 1999
  Koulutus
  Kansantalouden ja markkinoinnin kursseja, Göteborgin yliopisto; SEB IHU (sisäinen ylempi pankkialan koulutus)
  Muut tehtävät
  Hallituksen jäsen yrityksissä Skistar AB (publ), Platzer Fastigheter Holding AB (publ), Exceed AB sekä yhdistyksissä Swedish Fintech Association, Connect Väst ja FinansKompetensCentrum. Hallituksen puheenjohtaja yhdistyksessä Västsvenska Handelskammaren. Sidoksia yritykseen ja yrityksen johtoon. Ei sidoksia yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  4 271 552 kpl (30.12.2017)
 • Erik Selin

  Erik Selin

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1967
  Nimike
  Hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2017
  Hallituksen jäsen vuodesta 2011
  Koulutus
  Lukioekonomi
  Muut tehtävät
  Hallitustehtävissä ja toimitusjohtajana Erik Selin-, Erik Selin Fastigheter- ja Balder-konsernin yrityksissä. Hallitustehtäviä seuraavien konsernien yrityksissä: Fastighets AB Centur, Sisjö Park, Tagling, Oscar Properties, Silvandersson ja Tulia. Hallituksen jäsen yrityksissä Västsvenska Handelskammaren Service AB, Hexatronic Group AB, Aktiebolaget Misel, Fastighetsutveckling Lorensberg 49:8 AB, Förvaltnings AB Kilaberg, AB Ystaga, RL-Nordic AB, Bergsspiran AB, Stendörren Fastigheter AB, Mötesplatsen Alingsås Intressenter AB, Gyllene Aktier 2012 AB ja SveaReal Fastigheter AB (publ) sekä yhdistyksessä Tulegatan 42-44 Ekonomisk förening. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja yrityksissä AB Epistrofeus, Sydvind Energi AB ja Guldfiber AB. Hallituksen varajäsen yrityksessä Fox Invest Aktiebolag. Ei sidoksia yritykseen tai yrityksen johtoon. Sidoksia yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  46 741 090 kpl, joista omistaa yrityksen Fastighets AB Balder kautta 45 250 590 kpl (30.12.2017)
 • Cecilia Lager

  Cecilia Lager

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1963
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2016
  Koulutus
  Koulutukseltaan ekonomi Lundin yliopistosta.
  Muut tehtävät
  Sherpani Advisorsin toimitusjohtaja. Monen vuoden kokemus rahoitusalalta, strategisesta kehitystyöstä, muutosjohtamisesta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Cecilia on toiminut johtotehtävissä muun muassa ABB:llä, Sapassa, SEB:llä ja Alectassa. Toimii nykyään pääasiallisesti hallituksen jäsenenä muun muassa yrityksissä Elanders AB, Cinnober Financial Technology AB, Evolution Gaming Ltd, NC Lahega AB, Navigera AB (pj.), Intellecta ja Altor Fund Manager AB. Ei sidoksia yritykseen, yrityksen johtoon tai yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  2200 kpl (30.12.2017)
 • Christoffer Lundström

  Christoffer Lundström

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1973
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2007
  Koulutus
  Bachelor of Arts, Webster University; Hotel Management Diploma, HOSTA
  Muut tehtävät
  Hallitustehtäviä seuraavissa konserneissa: Katjing, Provobis Holding AB, Provobis Invest, RCL Holding ja KL Capital. Hallituksen jäsen yrityksissä Tableflip Entertainment AB, Feelgood Svenska AB, Scandic Hotels Group AB, Rasta Group AB sekä ulkopuolinen prokuristi yrityksessä Rasta Sverige AB. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja yrityksessä AM Brands AB. Ei sidoksia yritykseen tai yrityksen johtoon. Sidoksia yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  165 000 kpl (30.12.2017)
 • Patrik Reuterskiöld

  Patrik Reuterskiöld

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1976
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2017
  Koulutus
  Ekonomin koulutus, Tukholman kauppakorkeakoulu ja oikeustieteen kandidaatin tutkinto, Tukholman yliopisto.
  Muut tehtävät
  Patrikilla on vankka, kansainvälinen kokemus rahoitusalalta sekä neuvonantajana että sijoittajana. Patrik on työskennellyt muun muassa investointipankkiirina, viimeksi yrityksessä Morgan Stanley, jossa hän johti Financial Institutions -ryhmää, joka on osa Investment Banking -osastoa. Patrik on avustanut asiakkaita muutamissa pohjoismaisen finanssialan palvelusektorin suurimmista ja monimutkaisimmista M & A- ja pääomamarkkinaliiketoimista viime vuosina.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  0 kpl (30.12.2017)
 • Anna Settman

  Anna Settman

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1970
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2017
  Koulutus
  Markkinointiekonomin koulutus, Berghs sekä IFL-ohjelma, Tukholman yliopiston kauppakorkeakoulu.
  Muut tehtävät
  Annalla on pitkä kokemus digitalisoinnista ja mediasta, joiden parissa hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä, mm. Aftonbladetin toimitusjohtajana. Hän on hallituksen jäsenenä muun muassa yrityksissä Telia Company AB ja Anticimex TopHolding AB. Hän on ollut aiemmin hallituksen jäsenenä muun muassa yrityksissä Nordnet Bank AB ja DIBS Payment Services AB.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  0 kpl (30.12.2017)