Hallituksemme

Hallitus on viime kädessä vastuussa Collectorin organisaatiosta ja hallinnosta. Collectorin hallitukseen kuuluu kuusi vakituista jäsentä, mukaan lukien puheenjohtaja. Yrityksen hallituksessa on lisäksi vähintään kolme ja enintään kymmenen vaaleilla valittavaa jäsentä ja kolme varajäsentä. Vaaleilla valittavat jäsenet valitaan vuodeksi kerrallaan. Kaikkiin hallituksen jäseniin saa yhteyden sähköpostitse malin.alevag@collectorbank.se tai postitse: Collector Bank, Box 119 14, 404 39 Göteborg, Sverige.

 • Lena Apler

  Lena Apler

  Hallituksen puheenjohtaja
  Syntynyt
  1951
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 1999
  Koulutus
  Kansantalouden ja markkinoinnin kursseja, Göteborgin yliopisto; SEB IHU (sisäinen ylempi pankkialan koulutus)
  Muut tehtävät
  Hallituksen jäsen yrityksissä Skistar AB (publ), Platzer Fastigheter Holding AB (publ), Exceed AB sekä yhdistyksissä Swedish Fintech Association, Connect Väst ja FinansKompetensCentrum. Hallituksen puheenjohtaja yhdistyksessä Västsvenska Handelskammaren. Sidoksia yritykseen ja yrityksen johtoon. Ei sidoksia yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  4 461 552 kpl (30.04.2019)
 • Erik Selin

  Erik Selin

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1967
  Nimike
  Hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2017
  Hallituksen jäsen vuodesta 2011
  Koulutus
  Lukioekonomi
  Muut tehtävät
  Hallitustehtävissä ja toimitusjohtajana Erik Selin-, Erik Selin Fastigheter- ja Balder-konsernin yrityksissä. Hallitustehtäviä seuraavien konsernien yrityksissä: Fastighets AB Centur, Sisjö Park, Tagling, Oscar Properties, Silvandersson ja Tulia. Hallituksen jäsen yrityksissä Västsvenska Handelskammaren Service AB, Hexatronic Group AB, Aktiebolaget Misel, Fastighetsutveckling Lorensberg 49:8 AB, Förvaltnings AB Kilaberg, AB Ystaga, RL-Nordic AB, Bergsspiran AB, Stendörren Fastigheter AB, Mötesplatsen Alingsås Intressenter AB, Gyllene Aktier 2012 AB ja SveaReal Fastigheter AB (publ) sekä yhdistyksessä Tulegatan 42-44 Ekonomisk förening. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja yrityksissä AB Epistrofeus, Sydvind Energi AB ja Guldfiber AB. Hallituksen varajäsen yrityksessä Fox Invest Aktiebolag. Ei sidoksia yritykseen tai yrityksen johtoon. Sidoksia yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  47 850 590 kpl, joista omistaa yrityksen Fastighets AB Balder kautta 45 250 590 kpl (30.04.2019)
 • Christoffer Lundström

  Christoffer Lundström

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1973
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2007
  Koulutus
  Bachelor of Arts, Webster University; Hotel Management Diploma, HOSTA
  Muut tehtävät
  Hallitustehtäviä seuraavissa konserneissa: Katjing, Provobis Holding AB, Provobis Invest, RCL Holding ja KL Capital. Hallituksen jäsen yrityksissä Tableflip Entertainment AB, Feelgood Svenska AB, Scandic Hotels Group AB, Rasta Group AB sekä ulkopuolinen prokuristi yrityksessä Rasta Sverige AB. Hallituksen jäsen ja puheenjohtaja yrityksessä AM Brands AB. Ei sidoksia yritykseen tai yrityksen johtoon. Sidoksia yrityksen suurempiin omistajiin.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  200 000 kpl (30.04.2019)
 • Anna Kinberg Batra

  Anna Kinberg Batra

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1970
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2019
  Koulutus
  Ekonomin tutkinto Tukholman kauppakorkeakoulusta.
  Muut tehtävät
  Vankka poliittinen tausta ja kokemus kansanedustajana, talousvaliokunnan puheenjohtajana ja Ruotsin maltillisen kokoomuksen puoluejohtajana. Avanza Pensionin entinen hallituksen jäsen.Ruotsalaisen Space Companyn ja SJR hallituksen jäsen. Neuvonantaja ja luennoitsija politiikassa, johtajuudessa ja muutoksessa. Leader in Residence Tukholman kauppakorkeakoulusta.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  0 kpi
 • Charlotte Hybinette

  Charlotte Hybinette

  Hallituksen jäsen
  Syntynyt
  1973
  Nimike
  Hallituksen jäsen vuodesta 2019
  Koulutus
  Asianajajan koulutus Tukholman yliopistosta.
  Muut tehtävät
  Platzer Fastigheter Holding AB (publ) hallituksen jäsen. Senior Investment Manager Ernström & Co AB:lla. Yhtiöoikeuden, osakkeenomistajien ja pääomamarkkinalain lakisääteinen neuvonantaja julkisilla yhtiöillä ja sen omistajilla Hybinette & Partners AB:n kautta. Aikaisempi kokemus asianajajana ja Managing partnerina MAQS Advokatbyråssa.
  Omat ja läheisten osakeomistukset
  0 kpi