4 syytä valita nettiostoksien maksutavaksi lasku

Nettiostokset ovat mukava vaihtoehto perinteiselle shoppailulle. Ostoskorin voi täyttää kaikessa rauhassa, ja eri myymälöiden välisiä hintoja voi vertailla. Lisäksi valittavissa on usein monia eri maksutapoja. Tässä neljä hyvää syytä maksaa ostokset laskulla.

1. Se on helppoa

Kun valitset laskulla maksamisen, et tarvitse verkkokaupan kassalla korttia tai pankkitunnuksia. Saat laskun sähköpostilla tai paketissa toimituksen mukana.

2. Ehdit tarkistaa tuotteen

Mietitkö, onko paita sopivan kokoinen tai tapetit oikean värisiä? Jos valitset laskun, voit tarkistaa tavarat kotona ennen maksamista. Collectorin laskujen vakiomaksuaika on vähintään 30 päivää, joten ehdit kokeilla tuotteita kaikessa rauhassa. Jos jokin on pielessä, voit palauttaa tuotteet maksamatta mitään.

3. Voit koota maksut yhteen

Monet valitsevat laskulla maksamisen, jotta he voivat koota kaikki maksut yhteen ja maksaa ne kuukauden lopussa. Sen vuoksi Collector bankin laskuissa on vähintään 30 päivää maksuaikaa. Jos otat meihin yhteyttä ajoissa, voit yleensä siirtää eräpäivää vielä kahdella viikolla. 

4. Voit maksaa osamaksuna omaan tahtiin

Joillekin kuukausille osuu suurempia ostoksia kuin toisille. Kun valitset maksamisen laskulla, voit jakaa maksut sopiviin osiin ja tasapainottaa menosi ajan mittaan. Collectorin laskut voi maksaa osamaksuna jopa 36 kuukauden kuluessa, mutta voit tietenkin maksaa ne myös nopeammin.

Tiesitkö, että…

… näet kaikki Collector bankin aktiiviset laskusi laskuportaalista. Näet, kuinka paljon maksettavaa on jäljellä laskuista, jotka olet päättänyt maksaa osamaksuna.