Joustavia maksuratkaisuja verkkokauppaan ja myymälään

Voit tarjota asiakkaillesi enemmän joustavuutta maksamiseen laskun ja osamaksun avulla. Maksutavat lisäävät mahdollisuuksia useampiin onnistuneisiin ostoksiin ja tyytyväisempiin asiakkaisiin.

Miksi valita Collector Bank?

Asiakasystävällisiä ratkaisuja verkkokauppaan & myymälään

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on tärkeää ja siksi selvitämme aina mikä on paras ratkaisu sinulle ja asiakkaillesi. Asiakasystävällisten maksutapojen avulla autamme yrityksiä kasvattamaan myyntiä ja parantamaan asiakasuskollisuutta. Collector Bank pystyy tarjoamaan kokonaisratkaisun, joka sisältää muutakin kuin maksutavat. Maksutapojen lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi lainoja ja erilaisia rahoitusratkaisuja.

Yksi toimittaja - yksi integraatio - useita markkinoita 

Maksuratkaisumme avulla tarjoat kuluttajille laskulla maksamista ja mahdollisuuden osamaksuun useilla eri markkinoilla - Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tietopankki

Lue lisää siitä kuinka asiakasystävälliset maksutavat kasvattavat verkkokaupan ja myymälän kannattavuutta sekä nostavat kuluttajien ostohalukkuutta.

Mene tietopankkiimme

Markkinoiden pisin maksuaika - jopa 60 päivää

Asiakkaat saavat jopa 60 päivää maksuaikaa, eivätkä laskut eräänny keskellä kuukautta. Laskuilla on maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti.

Saat maksun heti ja vältät luottoriskin 

Collector Bank vastaa asiakkaan maksukykyä koskevasta luottoriskistä. Tilitys ostetuista laskuista tapahtuu nopeasti, sovitun aikataulun mukaisesti, parantaen yrityksesi maksuvalmiutta. Lisäksi hoidamme kaiken laskuihin liittyvän hallinnon, joten yrityksesi voi keskittyä ydinliiketoimintaan.

Lasku- ja osamaksu lisäävät myyntiä ja houkuttelevat uusia asiakasryhmiä

Moni suhtautuu edelleen epäileväisesti verkkomaksamiseen. Houkuttele uusia asiakasryhmiä luotettavaksi koetulla maksutavalla: laskulla.

Vähemmän keskeytyneitä ostotapahtumia

Koska tilauksen tekemiseen ei tarvita luottokorttia, lasku alentaa kuluttajan kynnystä tilauksen tekemiseen. Kuluttajan yhteystiedot riittävät. 

Asiakasystävällinen maksutapa

Collector Bankin Lasku/Osamaksu varmistaa, että asiointi verkkokaupassa tai myymälässä on kuluttajalle aina positiivinen kokemus. Maksutapamme on asiakasystävällinen aina tilauksesta mahdolliseen maksumuistutukseen asti.

Monikielinen asiakaspalvelu

Monikielinen tiimimme tarjoaa ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua. Palvelemme arkisin klo 9–18.

Lue lisää maksutavoista

Haluatko, että otamme yhteyttä sinuun ja yritykseesi?

Haluatko tietää lisää siitä, miten maksuratkaisumme voivat tehostaa myyntiäsi ja lisätä asiakasuskollisuutta? Täytä tietosi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Pakollinen kenttä
  • Pakollinen kenttä
  • Puhelinnumero on virheellinen
  • Pakollinen kenttä
  • Sähköpostiosoite on virheellinen
Kiitos! Jokin meni vikaan!