Maksaminen - Maksutavat

Maksutapamme keskittyvät tekemään asiakkaistasi tyytyväisiä ja palaamaan takaisin. Tällä tavoin asiakkaidemme on mahdollista kehittää liiketoimintaansa kestävästi ja kannattavasti.

betallösningar

Miksi valita Collector Bank?

Asiakasystävällisiä ratkaisuja verkkokauppaan & myymälään

Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on tärkeää ja siksi selvitämme aina mikä on paras ratkaisu sinulle ja asiakkaillesi. Asiakasystävällisten maksutapojen avulla autamme yrityksiä kasvattamaan myyntiä ja parantamaan asiakasuskollisuutta. Collector Bank pystyy tarjoamaan kokonaisratkaisun, joka sisältää muutakin kuin maksutavat. Maksutapojen lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi lainoja ja erilaisia rahoitusratkaisuja.

Yksi toimittaja - yksi integraatio - useita markkinoita
Maksuratkaisumme avulla tarjoat kuluttajille laskulla maksamista ja mahdollisuuden osamaksuun useilla eri markkinoilla - Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Markkinoiden pisin maksuaika - jopa 60 päivää
Kuluttajat saavat jopa 60 päivää maksuaikaa, eivätkä laskut eräänny keskellä kuukautta. Laskuilla on maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti.

Saat maksun heti ja vältät luottoriskin
Collector Bank vastaa kuluttajan maksukykyä koskevasta luottoriskistä. Tilitys ostetuista laskuista tapahtuu nopeasti, sovitun aikataulun mukaisesti, parantaen yrityksesi maksuvalmiutta. Lisäksi hoidamme kaiken laskuihin liittyvän hallinnon, joten yrityksesi voi keskittyä ydinliiketoimintaan.

Lasku- ja osamaksu lisäävät myyntiä ja houkuttelevat uusia asiakasryhmiä
Moni suhtautuu edelleen epäileväisesti verkkomaksamiseen. Houkuttele uusia asiakasryhmiä luotettavaksi koetulla maksutavalla: laskulla. Ruotsalaisen, verkkokauppaa koskevan, E-barometern-raportin mukaan 43 % kuluttajista maksaa verkko-ostokset mieluiten laskulla.

Vähemmän keskeytyneitä ostotapahtumia
Koska tilauksen tekemiseen ei tarvita luottokorttia, lasku alentaa kuluttajan kynnystä tilauksen tekemiseen. Kuluttajan yhteystiedot riittävät.

Asiakasystävällinen maksutapa
Collector Bankin Lasku/Osamaksu varmistaa, että asiointi verkkokaupassa tai myymälässä on kuluttajalle aina positiivinen kokemus. Maksutapamme on asiakasystävällinen aina tilauksesta mahdolliseen maksumuistutukseen asti.

Monikielinen asiakaspalvelu
Monikielinen tiimimme tarjoaa ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua. Palvelemme arkisin klo 9–18.

Moderni teknologia
Tuotteemme kehitetään aina uusimmilla laitteilla ja ohjelmistotyökaluilla. Esimerkiksi Collector Bank Maksamisen sovellusalusta on kehitetty Microsoft .Net 4.0:lla. Yhteys asiakkaan kauppajärjestelmän ja Collector Bankin palvelun välillä toimii Windows Communication Foundationilla (WCF) kehitetyillä verkkopalveluilla. Sovellusalusta perustuu täysin avoimiin standardeihin, jolloin palvelu on helppo yhdistää yhteistyökumppaneiden järjestelmiin.

Tietopankki

Lue lisää siitä kuinka asiakasystävälliset maksutavat kasvattavat verkkokaupan ja myymälän kannattavuutta sekä nostavat kuluttajien ostohalukkuutta. Mene tietopankkiimme

Pidämme kaupankäynnistä

Sekä verkkokaupoissa että myymälöissä mietitään asiakkaiden konversioastetta ja pohditaan mitkä muutokset tuovat lisää myyntiä. Oletko miettinyt maksuratkaisun vaikutusta liiketoiminnallesi? Meillä on vuosien kokemus eri toimialoilta ja pystymme tarjoamaan juuri sinun yrityksellesi sopivaa räätälöityä ratkaisua.

Collector on joustava toimija. Keskitymme loppuasiakaskokemukseen.

Teknologia, joka mahdollistaa kaupankäynnin

Näemme teknologian kaupankäynnin mahdollistajana riippumatta siitä tehdäänkö kauppaa digitaalisesti vai fyysisesti. Tavoitteemme on ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja käyttää teknologiaa apuna löytääksemme oikeat työkalut asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi.

Mobiilimaksaminen

Mobiililaitteiden rooli Internetin käytössä on yhä suurempi. Muutos vaikuttaa yhä enemmän myös kulutuskäyttäytymiseen. Collector Bankin järjestelmät perustuvat avoimeen APIin, joka integroidaan kauppiaan kassajärjestelmään, mobiilisivuille tai mobiilisovellukseen. Tämä mahdollistaa palveluidemme käytön kanavasta riippumatta. Useimmat kuluttajat käyttävät mobiililaitetta verkkoselailuun, mutta päätyvät lopulta tekemään ostoksen tietokoneella. Moni pitää mobiililaitteiden pientä näyttöä hankalana. Tällöin laskulla maksaminen muodostuu tärkeäksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi.