Maksutapamme

Maksutapamme toimivat kaikissa pohjoismaissa. Kannamme luottotappioriskin, ja kauppias saa maksun muutaman pankkipäivän kuluessa, riippumatta siitä maksaako kuluttaja laskuaan.

våra betallösningar

Laskulla maksaminen

Tarjoamalla Collector Lasku/Osamaksua, alennat kuluttajien ostokynnystä verkossa ja myymälässä. Kuluttaja voi laskun saatuaan rauhassa valita haluaako maksaa koko laskun kerralla vai erissä. Me kannamme kuluttajan maksukykyä koskevan luottoriskin, joten kauppiaana saat rahat myynnistä muutaman pankkipäivän kuluessa.

Miksi tarjota laskulla maksamista?

 • Lasku- ja osamaksutapa tuovat lisämyyntiä ja houkuttelevat asiakasryhmiä, jotka etsivät turvallista maksutapaa ostosten tekemiseen.
 • Kuluttajat mieltävät laskun ja osamaksun verkon turvallisimmiksi maksutavoiksi.
 • Vähemmän keskeytyneitä kauppoja. Mikäli kuluttajat eivät löydä mieleistä maksutapaa, saattaa ostos jäädä tekemättä.
 • Ei tarvetta luottokortille, kuluttajan yhteystiedot riittävät. 
 • Laskuratkaisumme tarjoaa kuluttajalle automaattisesti mahdollisuuden valita osamaksun tai käyttää markkinoiden pisintä maksuaikaa - jopa 60 päivää.
 • Kuluttajat saavat runsaasti maksuaikaa, eivätkä laskut koskaan eräänny keskellä kuukautta.

Osamaksu

Osamaksu on tehokas keino lisätä myyntiä verkkokaupassa ja myymälässä. Collector Lasku/Osamaksua tarjoamalla kauppiaan ei tarvitse huolehtia milloin tai kuinka monessa erässä kuluttajat maksavat, sillä tilitämme maksun kauppiaalle muutaman pankkipäivän kuluessa. Kannamme myös kuluttajan maksukykyä koskevan riskin, ja kauppiaan kassavarat kasvavat hetkessä.

Osamaksun hyödyt

 • Kuluttajat saavat automaattisesti mahdollisuuden jakaa lasku useaan osaan. Laskulla on selkeät ohjeet kuinka kuluttajan tulee toimia.
 • Osamaksun valitseminen on helppoa. Kuluttajan tarvitsee ainoastaan maksaa vähemmän kuin laskun loppusumma. Pienin mahdollinen osamaksuosuus ilmoitetaan laskulla.
 • Ei piilokustannuksia.

Kampanjat - Osta nyt, maksa myöhemmin

Maksutapakampanjoiden avulla on mahdollista kasvattaa myyntiä ja nopeuttaa kassavirtaa. Collectorin avulla voit kasvattaa myyntiä erilaisten maksutapakampanjoiden avulla. Voit esimerkiksi tukea markkinointikampanjaa tarjoamalla "Osta nyt, maksa kolmen kuukauden päästä", tai vastaavaa.

Räätälöimme jokaisen maksutapakampanjan asiakkaan ehdoilla, jotta saat parhaan mahdollisen tuloksen, oli kyse sitten markkinointikampanjasta, lanseerauksesta tai kausimyynnistä.

Collector-tili

Rakenna asiakasuskollisuutta tarjoamalla kuluttajille digitaalista luottokorttia Collector-tilin avulla. Kun kuluttaja valitsee maksutavaksi laskun, he voivat halutessaan maksaa laskun tililtä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi voivat yhdistellä eri liikkeistä tekemiään ostoksia yhdelle luottotilille. Kuluttaja saa ostoksistaan kuukauden lopussa laskun, jolla on 30 päivää maksuaikaa.

Betala med mobilen via Collector & SEQR!

Mobiilimaksutapa

Yhä useammat haluavat maksaa ostoksensa nopeasti ja helposti omalla matkapuhelimella. Mobiilimaksujen vastaanottaminen on kauppiaalle ja kuluttajalle tehokas ja ennen kaikkea kustannustehokas vaihtoehto tavanomaiseen luottokorttiin verrattuna. Collector tarjoaa Seamlessin kanssa yhteistyössä mobiilimaksamista SEQR-sovelluksen kautta.

Collectorin tarjoaman SEQR-laskutilin kautta kuluttaja voi yhdistää ostoksiaan yhdelle kuukausilaskulle, jolla on jopa 60 päivää maksuaikaa. Lisäksi kuluttaja saa automaattisesti mahdollisuuden maksaa osissa.

Miksi tarjoamme mobiilimaksutapaa?

 • Mobiilimaksaminen SEQR:n avulla on kustannustehokasta.
 • Ei lisälaitteita kassalle. Kaikki mitä tarvitaan on tarra, jossa on QR-koodi.
 • SEQR on täysin digitaalinen maksutapa. Kaikki maksut kirjautuvat reaaliajassa kassaan. Kassahenkilökunta saa välittömästi ilmoituksen kun kuluttaja on hyväksynyt ja maksanut ostoksensa.
 • Reaaliaikainen maksaminen tarkoittaa nopeampaa maksamista ja lyhyempiä jonoja, mitä arvostavat sekä työntekijät että kuluttajat.
 • Kuluttajat eivät tarvitse luottokorttia, vaikkakin maksaminen toimii samalla tavalla. Kuluttajan tekemät ostokset kerätään kuukausittaiselle koontilaskulle, jolle kuluttaja saa maksuaikaa jopa 60 päivää sekä automaattisesti mahdollisuuden osamaksuun.