Hero image

Yritysrahoitus

Turvaa kassavirtasi

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme kertoo miten
saat lisää taloudellista vapautta yrityksesi kehittämiseen.

Yhteistyötä yhteisen menestyksen saavuttamiseksi  

Pankkien on nykyään nähtävä vaivaa asiakkaidensa puolesta, jotta asiakkaat menestyisivät. Olipa yrityksesi missä kehitysvaiheessa tahansa, Collector Bank voi tarjota sinulle ratkaisuja yritystoimintasi kasvattamiseen. Collector Bankin rahoituskumppanina saat asiakaslähtöisesti rakennetut palvelut sekä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. 

Payments Blog, Collector Bank

Yritysblogi

Muista katsoa blogimme josta löytyy vinkkejä ja lisätietoa verkkokaupasta ja yritysrahoituksesta uusimpia trendejä unohtamatta.

Lue blogi täältä

Laskujen osto ja rahoitus

Laskujen osto ja rahoitus on yritystoiminnan kehitystä tukeva työkalu, jonka avulla yrityksen talousjohtaja voi suunnitella yrityksen kasvua ajankohtaisten taloudellisten edellytysten perusteella.

Haluatko parantaa maksuvirtaa ja saada saapuvat maksut tilillesi ripeämmin, ulkoistaa laskutuksen, tarjota asiakkaillesi eripituisia maksuaikoja tai tasapainottaa kausivaihteluiden vaikutusta myyntiin? Collector bankin yritysrahoitusratkaisut antavat sinulle mahdollisuuden myydä tai rahoittaa laskusi.

Hoidamme myös vientilaskujesi rahoituksen.

Lue lisää laskujen ostosta ja rahoituksesta

Ostolasku- ja lainarahoitus

Ostolaskurahoituksella vahvistamme yrityksesi liikesuhteita ja autamme yritystäsi kasvamaan maksamalla yrityksesi ostolaskut.

Yrityslainamme tarjoavat täydentäviä rahoitusratkaisuja yrityksesi lisärahoitustarpeisiin.  

Lue lisää ostolasku- ja lainarahoituksesta

Oletko kiinnostunut?

Kerromme sinulle mielellämme, miten voimme räätälöidä juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun. Täytä alla oleva lomake, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

  • Pakollinen kenttä
  • Pakollinen kenttä
  • Pakollinen kenttä
  • Puhelinnumero on virheellinen
  • Pakollinen kenttä
  • Sähköpostiosoite on virheellinen
  • Pakollinen kenttä
Jokin meni vikaan!