Yritysrahoitus

Autamme yrityksiä maksimoimaan käyttöpääomansa liiketoiminnan kasvattamiseen. Tarjoamme yrityksille rahoituspalveluita, jotka tehostavat kassavirtaa ja vähentävät liiketoimintaan liittyviä riskejä, tarjoten samalla helpon ja ennakoitavan myyntisaatavien taloushallinnon.

factoring

Miksi valita Collector?

Ymmärrämme asiakkaidemme käyttöpääomaan ja laskurahoitukseen liittyvät tarpeet. Mukautamme tarjouksemme aina yrityksen nykyistä tilannetta ja tarpeita vastaavaksi. Olemme pohjoismaalainen yritys, joka tarjoaa yritysrahoitusta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Meiltä löytyy kokemusta, toimiviksi todetut rutiinit sekä rahoitusvoimaa, jotka takaavat asiakkaillemme paremman maksuvalmiuden nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Collectorin rahoituskumppanina saat asiakaslähtöisesti rakennetut palvelut sekä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Aloitamme kuuntelemalla yrityksesi tarpeita, jonka jälkeen voimme antaa räätälöidyn tarjouksen, on kyse sitten laskurahoituksesta, laskujen ostosta, ostolaskurahoituksesta tai yrityslainasta.

Rahoituksen 5 plussaa

  1. Lyhyempi luottoaika
  2. Pienempi luottoriski
  3. Parempi kassavirta ja maksuvalmius
  4. Kevyempi hallinto
  5. Paremmat taseen tunnusluvut

Asiakkaat kertovat

Kuinka konepaja takoo kasvua isoista asiakkaista?

Kuinka konepaja takoo kasvua isoista asiakkaista?

Haapasaari Works on kasvattanut liiketoimintaansa menestyksekkäästi Collector Bankin saatavarahoituksen avulla.

Lue asiakaskertomus
Frölunda Indians

Tarjoaako yritysrahoitus enemmän viihdettä samalla rahalla?

Collector Bankin saatavarahoituksesta tuli Demo Groupin kasvun polttoaine.

Lue asiakaskertomus