Asiakaspalvelu

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Löydät yhteystietomme alhaalta.

Joustolaina

Joustolainassa ei ole maksuvapaita kuukausia, mutta ns. lyhennysvapaa kuukausi on mahdollista. Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteesi tarkistamiseksi.

Aiempi Collectorin myöntämä laina on maksettava takaisin, ennen kuin voit hakea uutta lainaa. Valitettavasti emme ota tällä hetkellä uusia lainahakemuksia vastaan.

Voimassa olevaa Joustolainaa ei voi korottaa. Valitettavasti emme ota tällä hetkellä uusia lainahakemuksia vastaan. Mikäli tarvitset loppusumman, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit maksaa pois Joustolainan kerralla mutta siinä tapauksessa sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme loppusummasta, koska korko lasketaan maksupäivään asti.

Joustolainan laskut lähetetään kirjeitse mutta sinulla on myös mahdollisuus tilata e-lasku verkkopankkiisi. Laskun lähettäjä on Collector.

Säästötili

Siirto suoritetaan tilille FI32 1820 3000 0206 36. Viitenumero on säästötilisi numero.

Kirjaudu sisään Omille sivuille, paina kohtaa Nosto ja valitse summa. Raha maksetaan vastatilillesi.

Vähimmäissumma on 50 euroa ja maksimisumma on 1 000 000 euroa.

Sinun tulee kirjautua Omille sivuille, jossa voit itse tehdä muutoksen.

Collector Säästötiliä koskee Ruotsin talletussuojajärjestelmä. Ruotsin valtio suojaa asiakkaiden talletuksia pankeissa sekä luottomarkkina- ja arvopaperiyhtiöissä. Talletussuoja kattaa 1 050 000 SEK asiakasta ja luottolaitosta kohden.

Tilinhaltijan on itse huolehdittava korkotulojen ilmoittamisesta ja hän voi tehdä verovähennyksen omassa verotuksessaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Collector lähettää tilinhaltijalle vuosittain vuosi-ilmoituksen.

Löydät vuosi-ilmoituksen Omilta sivuilta.

Yhteystiedot

Suljettu

Maanantai - Perjantai

10:00 - 16:00

Lauantai

Suljettu

Sunnuntai

Suljettu

Soita meille

09 3158 9943

tai sähköpostitse

asiakaspalvelu@collector.fi

Osoite

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg

Ruotsi