Joustolaina

Onko sinulla kysyttävää Joustolainastasi? Haluatko tarkistaa lainasi tilan tai tämän kuukauden lyhennyksen määrän? Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina tarvittaessa.

Woman with hands on keyboard, chat with Collector Bank

Yhteystiedot

09 3158 9943
Ma - Pe 10.00 - 16.00
La Suljettu
Su Suljettu

Onko asiakaspalvelu suljettu? Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@joustolaina.fi.

 

Usein kysyttyä Joustolainasta

Alla on Joustolaina-asiakkaittemme usein kysymiä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot löydät yläpuolelta.

Erittelyosa on osa keväistä veroilmoitustasi. Asiakirjan otsikkona on Erittelyosa isoin kirjaimin. Erittelyosassa on esim. tiedot edellisen vuoden ansiotuloistasi (mm. työnantajasi nimi) ja mahdolliset varat ja velat.

Joustolainaan ei tällä hetkellä voi liittää yhteishakijaa.

Normaali käsittelyaika on noin 1-2 pankkipäivää. Lähetämme sinulle tekstiviestin kun lainasumma lähtee maksuun. Lainasumman siirto tilillesi tapahtuu 2-4 pankkipäivän kuluessa.

Kuluttajana sinulla on oikeus perua lainasopimuksesi. Voit perua sopimuksen ilmoittamalla tästä meille 14 vuorokauden kuluessa velkakirjan päiväyksestä ja lainaehtojen saamisesta kirjallisena.

Lainahakemuksen yhteydessä teemme tavanomaisen luottotarkistuksen. Perusvaatimusten lisäksi on myös muita kriteerejä, jotka vaikuttavat alustavaan lainapäätökseen. Emme voi vaikuttaa päätökseen jälkikäteen.

Joustolainassa ei ole maksuvapaita kuukausia, mutta ns. lyhennysvapaa kuukausi on mahdollista. Pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteesi tarkistamiseksi. Asiakaspalvelu: Puh 09-3158 9943, tai asiakaspalvelu@joustolaina.fi

Aiempi Collector Bankin myöntämä laina on maksettava takaisin, ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

Voimassa olevaa Joustolainaa ei voi korottaa. Myönnetty lainasumma tulee maksaa kokonaisuudessaan pois ennen kuin uutta lainaa voi hakea. Mikäli tarvitset loppusumman, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu: Puh 09-3158 9943, tai asiakaspalvelu@joustolaina.fi

Voit maksaa pois Joustolainan kerralla mutta siinä tapauksessa sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme loppusummasta, koska korko lasketaan maksupäivään asti. Asiakaspalvelu: Puh 09-3158 9943, tai asiakaspalvelu@joustolaina.fi

Joustolainan laskut lähetetään kirjeitse mutta sinulla on myös mahdollisuus tilata e-lasku verkkopankkiisi. Laskun lähettäjä on Collector Bank.