Mullistava idea

Yrittäjä Thomas Öström on saattanut ratkaista tulevaisuuden energiaongelman. Hänen keksintönsä avulla on nimittäin mahdollista muuntaa lämpöä energiaksi täysin uudella tavalla. Maailman luonnonsäätiö WWF on sanonut Thomasin innovaatiota merkittävimmäksi vihreän energiatekniikan keksinnöksi sataan vuoteen. Nyt yhä useammat yritykset kautta maailman ovat huomanneet ruotsalaisyritys Climeonin.

Ajatus lämmön muuntamisesta sähköksi ei itsessään ole uusi, mutta Thomas Öströmin keksinnöstä tekee ainutlaatuisen se, että periaate toimii myös alhaisissa lämpötiloissa. Yhdistämällä useita eri tekniikoita Öströmin onnistui purkaa koodi ja löytää menetelmä sekä ylijäämälämmön että maankuoren sisällä olevan lämmön varastointiin. Varastoidusta lämmöstä puolestaan voidaan tuottaa hiilidioksidipäästötöntä sähköä. Tämä energianlähde on ehtymätön sekä saatavilla vuoden ympäri, kaikissa sääolosuhteissa ja kaikkialla maapallolla.

Thomas Öströmin keksintö patentoitiin ja Climeon perustettiin vuonna 2011. Nyt pörssiin noteerattu Climeon on valmis viemään tekniikkansa kaikkialle maailmaan. Matka ideasta toteutukseen ei kuitenkaan ollut suoraviivainen. Tässä artikkelisarjassa pääset seuraamaan tapahtumien kehitystä ensimmäisestä ideanpoikasesta aina siihen, miten Climeon onnistui saamaan rahoituksen ensimmäiselle isolle tilaukselleen. Täytä yhteystietosi, niin saat lukea koko tarinan.

Lue uraauurtava tarina!

Haluatko lukea koko artikkelisarjan, joka kertoo Thomasin ja Climeonin matkan ideasta menestykseen? Sarja sisältää kolme artikkelia, jotka lähetetään sähköpostitse. Täytä yhteystietosi, niin saat ensimmäisen artikkelin saman tien:

  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Ej giltig epostadress
Något gick fel!

”Ideasta voi tehdä totta vain, jos ympärillä on ihmisiä, jotka uskovat sinuun. Ei vain työtovereita vaan asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita. Collector Bank uskoi meihin jo varhaisessa vaiheessa, mikä on ollut valtavan arvokasta.”

Thomas Öström, toimitusjohtaja, Climeon

Believe in the idea

Haluatko sinä muuttaa maailmaa? Se on mahdollista, jos sinulla on hyvä idea, selkeä visio ja tukenasi oikeat kumppanit. Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi – niin suuret kuin pienetkin.