Lasku Collector Bankilta

Oletko saanut laskun Collector Bankilta? Oletko kadottanut laskusi tai mietitkö, kuinka paljon laskullasi on vielä maksettavaa? Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koskien laskujamme, riippumatta siitä oletko tehnyt ostoksesi verkkokaupassa tai myymälässä.

Laskuostot

Katso avoimet laskusi.

Kirjaudun sisään

Kysymyksiä ja vastauksia

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen tai kysy foorumissamme uusi kysymys.

Foorumiin

Yleisiä kysymyksiä laskuista

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä koskien laskukysymyksiäsi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee puhelimitse 09 3158 9947 tai sähköpostilla contactcenter@collectorbank.fi.

Suurin osa laskuistamme lähetetään sähköpostitse. Mikäli et löydä laskuasi saapuneet-kansiostasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, löydät ne Omilta sivuilta. Mikäli et vieläkään löydä laskuasi, voi olla että laskuasi ei ole vielä luotu.

Mikäli olet saanut muistutuksen, on laskusi todennäköisesti maksamatta. Voi myös olla, että olemme vastaanottaneet suorituksesi sen jälkeen kun muistutus on lähetetty, ja siinä tapauksessa tulee sinun maksaa vain muistutuskulu.

Mikäli olet meihin yhteydessä ennen laskun erääntymistä, voimme yleensä siirtää laskun eräpäivää enintään kaksi viikkoa. Kirjaudu sisään Omille sivuille ja siirrä eräpäivää itse tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme auttaa sinua asian kanssa. Huomioithan, että osamaksulaskujen eräpäiviä ei voi siirtää.

Mikäli olet maksanut laskusi kokonaisuudessaan tai maksanut osan laskustasi, näet kyseisen laskun tiedot laskuhistoriassasi.

Tämä pitää myös paikkaansa, mikäli lasku on siirtynyt perintäosastollemme. Mikäli et näe avointa laskua, voi olla että laskuasi ei ole vielä luotu.

Voit allekirjoittaa luottosopimuksen Omilla sivuilla. Mikäli tarvitset apua allekirjoituksen kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Laskulla maksaminen

Laskulla maksaminen on helppoa ja turvallista kun teet ostoksia verkossa, sillä voit valita maksaa vasta kun olet saanut tilaamasi tavarat kotiin. Sen lisäksi voit maksaa osissa – kätevää, jos samassa kuussa on tehty monta suurta ostosta.

Laskulla maksamisen edut

  • Maksamiseen ei tarvita luottokorttia.
  • Maksaminen on helppoa ja turvallista. Sinun ei tarvitse luovuttaa arkaluontoisia tietoja verkossa tai myymälässä.
  • Maksat vasta kun olet saanut ostoksesi kotiin.
  • Useita ostoksia yhden kuukauden aikana? Voit maksaa laskun myös osissa.
  • Se on helppoa: Kun teet ostoksia myymälässä tai verkkokaupassa, joka tarjoaa Collector Bank Lasku/Osamaksu-vaihtoehtoa maksutavaksi, valitset laskun. Sen jälkeen täytät yhteystietosi ja saat tavaran kotiisi. Lasku saapuu sinulle paketin mukana, postitse kotiin tai sähköpostitse.

Osamaksu

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa ja mahdollisuus osamaksuun turvaa talouttasi.

Valitsemalla Collector Bank Lasku/Osamaksun kassalla, päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausierän vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.