Tietoa Collectorista

Collector on pankki, joka tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille.

Collector, joka on noteerattu Tukholman pörssissä 10. kesäkuuta 2015, on kasvuraketti ja innovatiivinen haastaja. Toisin kuin perinteiset pankit ja rahoitusyhtiöt, emme pelkää kokeilla uusia lähestymistapoja, mikä on yksi voimavaroistamme.

Asiakkaamme tulevat mitä erilaisemmilta toimialoilta. Osa asiakkaistamme on suuria, pörssinoteerattuja yrityksiä ja osa pieniä yrityksiä, joilla on suuri kunnianhimo. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää halu tehostaa liiketoimintaprosesseja ja siinä me osaamme auttaa!

Toiminta

Liiketoimintamme jakautuu kahteen segmenttiin: henkilöasiakkaat ja yritysasiakkaat. Henkilöasiakkaille tarjoamme lainoja, lasku- ja osamaksupalveluita verkko- ja vähittäiskaupassa, luottokortteja sekä talletuspalveluita. Yritysasiakkaille tarjoamme saatavarahoitusta ja yrityslainoja erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille sekä kiinteistörahoitusta.

Konttoreissamme Helsingissä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Oslossa työskentelee yli 400 työntekijää.

Konserni

Collector muodostuu emoyhtiöstä ja kahdesta kokonaan omistetusta tytäryhtiöstä. Emoyhtiön juridinen nimi on Collector AB (publ). Tytäryhtiöiden juridiset nimet ovat Collector Finance & Law AB ja Collector Bank AB.

COLLECTOR LYHYESTI

Konserniin kuuluu emoyhtiö ja kaksi tytäryhtiötä.

Collector tarjoaa lainoja, luottokortteja, maksutapoja, saatavarahoitusta, yrityslainoja, kiinteistölainoja, luotonhallintaa ja talletuksia.

Toimimme Helsingissä, Göteborgissa (pääkonttori), Tukholmassa ja Oslossa. Konttoreissamme työskentelee yli 400 työntekijää.

Konsernin toimitusjohtaja on Stefan Alexandersson. Yrityksen perustaja Lena Apler toimii hallituksen puheenjohtajana.

Collectorin liikeidea on tarjota luovia, asiakasystävällisiä ja tehokkaita rahoituspalveluita. Tavoitteenamme on haastaa ja kehittää toimialaamme.