Hero image

Tietoja Covid-19-virukseen (korona) liittyen

Päivitys tietoihin Collectorin palveluista ja vallitsevasta tilanteesta.

Pankkina Collectorilla on sosiaalinen vastuu ja ilmenneeseen tilanteeseen suhtaudutaan erittäin vakavasti. Toistaiseksi tilanne ei ole vaikuttanut palveluidemme saatavuuteen ja teemme kaikkemme varmistaaksemme että liiketoiminta toimii normaalisti samalla kun suojellaan työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveyttä.

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehitystä ja viranomaisten suosituksia. Olemme myös ryhtyneet toimenpiteisiin tartunnan leviämisen minimoimiseksi ja varmistaaksemme yritys- ja yksityishenkilöasiakkaiden jatkuvan pääsyn palveluihimme.

Vallitsevassa tilanteessa teemme Collectorilla paljon ennakoivaa työtä vähentääksemme viruksen leviämistä yhteiskunnassa mukaanlukien etätyön ja videokokousten lisäämisen sekä matkustus- ja vierailijarajoitukset. Jos tilanne kärjistyy, olemme varautuneet siihen että voimme jatkossakin palvella asiakkaitamme edistämättä tartunnan leviämistä.

Vaikeina aikoina rikollisuus, etenkin petosyritykset, lisääntyvät. Haluamme muistuttaa, että ethän koskaan anna pankkitietojasi sinuun yhteyttä ottaneen tahon pyynnöstä. Jos epäilet joutuneesi petoksen uhriksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 09 3158 9900 tai info@collectorbank.fi). Muihin Covid-19 (korona) liittyvissä kysymyksissä katso ohjeistukset THL:n sivuilta.