Tietosuojaseloste

Johdanto

Collector Bank AB (yritystunnus 556597-0513) (”Collector Bank”, ”me”, ”meidän” tai ”meitä”) toimii rekisterinpitäjänä ja vastaa henkilötietojesi käsittelystä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste on tarkoitettu fyysisille henkilöille – tietosuoja-asetuksen sanaston mukaisesti rekisteröidyille – joiden henkilötietoja Collector Bank käsittelee riippumatta siitä, toimiiko rekisteröity yrityksen edustajana tai muuna oikeushenkilönä vai kuluttajan ominaisuudessa (”asiakas/asiakkaat”, ”sinä” tai ”sinun”).

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä tietoja Collector Bank kerää ja käsittelee, kun käytät Collector Bankin palveluita, kuten Walleya, Easyliving-luottokorttia, säästötiliä sekä joustolainojamme ja yrityspalveluitamme. Tarkemmat kuvaukset palveluistamme ja niiden ehdoista ovat sivustossamme.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miksi ja miten käytämme henkilötietoja, mistä keräämme niitä ja kenelle siirrämme niitä. Kerromme myös, mitä tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksia sinulla on ja miten voit ottaa yhteyttä Collector Bankin työntekijöihin.


Täältä voit lukea täydelliset tietosuojatietomme ja ohjeet oikeuksien käyttämiseen.

Evästeet

Yhteystiedot


Rekisterinpitäjä:

Collector Bank AB

Yritystunnus: 556597-0513

Käyntiosoite:

Lilla Bommens Torg 11, 411 04 Göteborg, Ruotsi

Postiosoite:

Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi

Puhelin:

+46 10 – 161 00 00

Sähköposti:

dataskydd@collectorbank.se