Tietosuojasta

Tietoja henkilötietojen käsittelystä ja evästeiden käytöstä.

Yleistä henkilötietojen käsittelystä

Meille Collector Bank AB:ssa on tärkeää, ettet koe yksityisyytesi vaarantuvan, kun annat meille itseäsi koskevia tietoja. Kun luovutat meille henkilötietojasi suoraan tai välillisesti jonkin kanavamme kautta, tai jos saamme henkilötietosi tietoomme muulla tavoin, käsittelemme niitä asianmukaisesti. Henkilötietojasi voidaan käsitellä esimerkiksi silloin, kun haet meille asiakkaaksi tai teet verkko-ostoksen myyjältä, joka käyttää maksuratkaisujamme. Henkilötietojesi käsittelyn yleisenä tarkoituksena on asiakashakemuksesi tarkistaminen ja hakemuksen hyväksymisen jälkeen syntyvän sopimuksen täytäntöönpano ja hallinta. Henkilötietojasi kerätään myös silloin, kun käytät jotakin palveluamme, esimerkiksi mobiilisovellustamme (jäljempänä: ”sovellus”) tai kotisivuamme. Saatamme täydentää antamiasi tietoja julkisista rekistereistä, luottotietolaitoksilta ja yhteistyötä kanssamme tekeviltä yrityksiltä saatavilla tiedoilla. Tämän tarkoituksena on muun muassa varmistaa, että meidän tietomme sinusta ovat ajantasaiset ja oikeat. Käsittelemme myös henkilötietoja sinusta, joka et ole meidän asiakkaamme tai et ole hakenut asiakkuutta. Näissä tapauksissa kyseessä voi olla tietosi asiamiehenä, valtuutettuna, edustajana, yhteyshenkilönä tai varsinaisena päämiehenä.

Henkilötietosi tallennetaan myös siinä tapauksessa, ettei asiakashakemustasi hyväksytä. Tällöin henkilötietojasi säilytetään vain hyvin rajoitetun ajan.

Saatamme myös nauhoittaa puheluita, säästää sähköposteja tai muulla tavoin dokumentoida sinun tai edustajasi kanssa käytävää vuorovaikutusta ja viestintää.


Rekisterinpitäjä

Collector Bank AB
yritystunnus 556597-0513

Tietojen tyyppi

Käsittelemme esim. seuraavia sinua koskevia tietoja:

  • Asiakastiedot, kuten nimi, henkilötunnus, äidinkieli, osoitetiedot ja Internet-yhteyden IP-osoitetiedot, kun käytät palveluitamme.
  • Asiakasyrityksen nimenkirjoittajan tai edustajan tiedot kuten nimi, henkilötunnus, osoite ja IP-osoitetiedot, kun käytät palveluitamme.
  • Tietyt taloudelliset tiedot, kuten maksuhäiriömerkinnät, tuloverotiedot ja luottositoumukset.
  • Maksutiedot, esimerkiksi kuinka maksat luottoasi.
  • Tili- ja pankkiyhteystiedot.
  • Yhteystiedot eli sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.
  • Tiedot aiemmista ostoksista tai sitoumuksista, kuten myönnetyistä tai evätyistä luotoista sekä tehdyistä ostoksista.
  • Tiedot siitä, kuinka käytät sovellusta, kotisivuamme tai jotakin palveluamme. Näitä tietoja ovat esimerkiksi sähköisen alustan tyyppi, tekemäsi toimet, vasteajat, mahdolliset virheilmoitukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön tarkkuus ja paikkatiedot eli maantieteellinen sijaintisi.
  • Tiedot panoista ja otoista, joita teet meillä olevalla säästötilillä.
  • KYC (Know Your Customer) -tiedot sekä tiedot, jotka laki velvoittaa meidät pyytämään ja tallentamaan kuten tiedot todellisesta edunsaajasta.
  • Tiedot tuotteista ja palveluista, joita ostat maksuratkaisujamme tarjoavilta myyjiltä.

  • Luotto- ja maksukorttitiedot eli kortin numero, turvakoodi ja viimeinen voimassaolopäivä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja laillinen peruste

Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos sille on laillinen peruste. Lailliset perusteemme käsittelylle ovat:

  1. Peruste 1. sopimuksesta johtuvien velvoitteidemme täytäntöönpano ja sitoumuksemme tai sopimuksen valmistelu
  2. Peruste 2. lakisääteisten velvoitteiden tai viranomaispäätöksen ja siten liiketoimintaamme koskevien lakien noudattaminen
  3. Peruste 3. meidän tai jonkin yhteistyökumppanimme oikeutetun edun suojaaminen
  4. Peruste 4. suostumuksesi antaminen käsittelylle

Alla on esimerkkejä käsittelyn tarkoituksista ja kunkin tarkoituksen laillinen perusteesta.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

Varmistaaksemme henkilöllisyytesi, kun haet meille asiakkaaksi tai käytät jotakin palveluamme. Peruste 1), Peruste 2)
Varmistaaksemme henkilöllisyytesi toimiessasi yrityksen nimenkirjoittajana tai edustajana, kun yritys hakee meille asiakkaaksi tai käyttää jotakin palveluamme. Peruste 1)Peruste 3)
Dokumentoidaksemme, hallinnoidaksemme ja toteuttaaksemme kanssamme tehtyä sopimustasi. Jotta voimme solmia kanssasi sopimuksen, edellytämme, että saamme tietää henkilötietojasi. Peruste 1)
Dokumentoidaksemme, hallinnoidaksemme ja toteuttaaksemme kanssamme tehtyä yritysasiakassopimusta, jonka osapuolena olet yrityksen nimenkirjoittajana tai edustajana. Jotta voimme solmia yrityksen kanssa sopimuksen, edellytämme, että saamme tietää yrityksen nimenkirjoittajan tai edustajan henkilötietoja. Peruste 1)Peruste 3)
Arvioidaksemme takaisinmaksukykyäsi ja tehdäksemme riskianalyysin, kun haet meiltä luottoa.  Peruste 1), Peruste 2)
Estääksemme palvelujemme, kuten sovelluksen ja kotisivumme, väärinkäytön tai lakien ja yleisten ehtojen vastaisen käytön. Peruste 1), Peruste 2)Peruste 3)
Noudattaaksemme toimintaamme koskevaa lainsäädäntöä, kuten (rahanpesulaista johtuvaa) Know Your Customer -periaatetta, vakavaraisuussääntöjä tai kuluttajaluottolakeja yms. Peruste 2)
Tarkistaaksemme henkilötietoja sanktiolistoilta, joita lain tai viranomaispäätöksen mukaan joudumme käyttämään varmistaaksemme, että palveluidemme suorittamiseksi ei ole olemassa esteitä.  Peruste 2)
Raportoidaksemme viranomaisille niin Suomessa kuin ulkomailla. Peruste 2)
Tilastolliset ja riskienhallintaan liittyvät syyt, esimerkiksi riskienarviointimallien laatiminen vakavaraisuussääntöjen edellyttämällä tavalla. Peruste 2)
Täyttääksemme lain vaatimuksia maksupalveluille, jotka mm. koskevat henkilötietojen antamista ns. kolmansille maksupalvelutoimittajille, joilla on lupa tarjota tilitieto- ja/tai maksutoimeksiantopalveluita. Lisäksi tämä kattaa tapahtumatarkkailu- ja petostenkäsittelytoimenpiteemme. Peruste 2)
Kootaksemme pohjatietoja liiketoiminnan ja menetelmien kehittämistä sekä markkinointi- ja asiakasanalyysejamme varten sekä sisäiseen että yhteistyökumppanien käyttöön. Tähän sisältyy myös petoksenvastainen työ. Peruste 3)
Lähettääksemme sinulle tiedotteita ja markkinointisisältöä, jos et ole kieltänyt tällaisen sisällön lähettämistä – myös yhteistyökumppanit voivat lähettää tällaista sisältöä. Peruste 3)
Kun sinä yksityisenä henkilönä tai yrityksen edustajana annat yhteystietosi yhteydenottolomakkeella saadaksesi lisätietoja palveluistamme, joita voimme tarjota sinulle. Peruste 3)

Suostumus käsittelyn perusteena

Suostumuksen ollessa käsittelyn laillisena perusteena annat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn vaaditaan esimerkiksi silloin, kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai postia Collectorille. Meillä ei silloin jatkossa ole oikeutta käsitellä tietoja suostumuksesi perusteella, jolloin niitä ei enää voi käyttää hakemuksen ja sopimuksen pohjana.

Markkinointi ja suoramarkkinointiesto

Kuten edellä on mainittu, me tai yhteistyökumppanimme käytämme tietojasi markkinointiin ja profilointiin. Sinulle saatetaan siis lähettää mainoksia antamiesi tietojen perusteella. Jos et halua saada suoramarkkinointia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen dataskydd@collectorbank.se ja pyydä suoramarkkinointiestoa.

Tietojen jakaminen

Kuten edellä on mainittu, luovutamme ja siirrämme sinua koskevia tietoja yhteistyökumppaneille, toimittajille tai alihankkijoille. Pyrimme kaikin kohtuullisin teknisin toimenpitein varmistamaan henkilötietojesi turvallisen käsittelyn, jakamisen ja siirron. Solmimme muun muassa henkilötietojen käsittelysopimuksia yritysten kanssa, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Tavoitteenamme on, että henkilötietojasi käsitellään ainoastaan EU- ja ETA-maissa, mutta niitä saatetaan joissakin yhteyksissä käsitellä myös EU:n tai ETA:n ulkopuolella. Tiedon jakamista EU:n ja ETA:n ulkopuolelle tapahtuu esimerkiksi silloin, kun käytetään Microsoft Office Supportia ja kun Privacy Shieldiin liittynyt yhteistyökumppani toimii USA:ssa. Tällainen käsittely tapahtuu ainoastaan silloin, kun tietosuoja-asetuksen muita säädöksiä noudatetaan, ja jokin alla olevista edellytyksistä täyttyy:

  • EU-komissio on päättänyt, että kyseisessä maassa on riittävä suojaustaso (tietosuoja-asetuksen 45 artikla).
  • Muita sopivia suojakeinoja on käytetty, esim. vakiosopimuslausekkeita tai sitovia yritysmääräyksiä (ns. Binding Corporate Rules, BCRs) (tietosuoja-asetuksen artiklat 46.2 ja 47). 
  • Tämä on muutoin sallittua sovellettavan tietosuojalainsäädännön perusteella.

Konserniyhtiöt

Saatamme siirtää ja jakaa henkilötietojasi Collector Bank -konsernin yhtiöille.

Luottotietolaitokset ja toimittajat

Suoraan tai välillisesti kerättäviä ja käsiteltäviä henkilötietojasi saatetaan luovuttaa luottotietolaitoksille ja käyttää takaisinmaksukykysi arviointiin sekä henkilöllisyytesi ja osoitteesi varmistamiseen, kun haet meiltä luottoa tavalla tai toisella. Saatat esimerkiksi maksaa jostakin tuotteesta tai palvelusta käyttämällä maksuratkaisujamme, joita palvelujamme hyödyntävät myyjät tarjoavat.

Maksuratkaisujamme käyttävät myyjät

Monet myyjät (sekä verkkokaupassa että fyysisissä myymälöissä) tarjoavat maksuratkaisujamme tuotteidensa ja palveluidensa maksamiseen, muun muassa Collector Checkoutin kautta. Saatamme luovuttaa joitakin suoraan tai välillisesti antamiasi tietoja näille myyjille ostoksesi käsittelyä varten. Tällöin myyjästä tulee kyseisten tietojen rekisterinpitäjä, koska sinulla on ostoksesi myötä suora liikesuhde myyjään. Tällöin myyjän ehdot koskevat myyjälle luovuttamiamme tietoja.

Viranomaiset

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi eri viranomaisille, kuten poliisi- tai veroviranomaisille. Luovutamme kaikki käsittelemämme henkilötiedot tai osan niistä, jos laki siihen velvoittaa tai olet antanut siihen suostumuksesi.

Muut toimittajat, yhteistyökumppanit tai kolmannet osapuolet

Tulemme tietyissä tapauksissa luovuttamaan ja siirtämään henkilötietojasi muillekin toimittajille tai yhteistyökumppaneille kuin edellä mainituille. Esimerkiksi luotto- tai maksukorttisi tiedot luovutetaan maksupalveluja tarjoavalle toimijalle (Payment Service Provider, PSP), joka on PCI DSS -sertifioitu ja jonka kanssa teemme yhteistyötä Collector Checkoutin kautta tehtävien korttiostosten hallinnoinnissa.

Henkilötietojasi saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille myös siinä tapauksessa, että myymme tai ostamme liiketoimintoja, myyntisaamisia tai muuta omaisuutta.

Säilyttäminen

Yllä olevan mukaisesti me itse tai meidän toimestamme tietoja käsittelevä yhteistyökumppani tai toimittaja säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi vain, jos siihen on laillinen peruste. Yleisesti ottaen säilytämme henkilötietoja koko sopimussuhteemme ajan, ja sen jälkeen korkeintaan 10 vuoden ajan vanhentumisaika huomioiden. Joissain tapauksissa tietoja säilytetään kauemmin vakavaraisuuslainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi. Esimerkki määräajoista, jotka alkavat kulua asiakassuhteen päättymisestä:

  • lainaa tai ostoa koskevat tiedot: kuluva kalenterivuosi ynnä kuusi seuraavaa vuotta (kirjanpitolaki 1336/1997); viisi vuotta (laki rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä 444/2017).

Jos et solmi kanssamme sopimusta, henkilötietojasi säilytetään tavanomaisesti korkeintaan 3 kuukautta, mutta joissain tapauksissa tietoja voidaan säilyttää pidemmän ajan yllä esitetystä lainsäädännöstä johtuen.

Oikeutesi

Pääsy tietoihin

Sinulla on voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaan oikeus saada tietää, mitä tietoja me olemme rekisteröineet sinusta, eli ns. rekisteriote. Voit pyytää rekisteriotteen kirjautumalla osoitteessa https://gdpr.collector.fi tai lähettää pyyntösi jäljempänä ilmoitettuja yhteystietoja käyttäen.

Tietojen oikaiseminen

Jos epäilet tai havaitset, että henkilötietosi ovat virheellisiä, puutteellisia tai epäolennaisia, sinulla on oikeus pyytää niiden oikaisemista tai poistamista. Ota tällöin yhteyttä meihin dataskydd@collectorbank.se tai jäljempänä mainittuun osoitteeseen. Lisätietoja tietojen poistamisesta (eli ”unohdetuksi tulemisesta”) on seuraavassa.

Poisto ja vastustaminen

Jos henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin, sinulla on oikeus pyytää poistamaan ne. Huomaa kuitenkin, ettei joitakin henkilötietoja poisteta huolimatta siitä, ettet halua meidän käsittelevän niitä enää. Tämä johtuu siitä, että meidän täytyy joskus säästää henkilötietoja, koska meillä esimerkiksi on sopimus kanssasi tai on olemassa oikeudellisia velvoitteita, jotka meidän täytyy täyttää. Henkilötiedot poistetaan, kun niiden säilytysvelvollisuutta ei enää ole. Sinulla on myös oikeus vastustaa jotain käsittelyä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Tietyissä tapauksissa, ja jos käsittelemme henkilötietoja sopimuksen tai suostumuksen nojalla, sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja saada kopio meille antamistasi henkilötiedoista, ja sinulla on oikeus saada nämä tiedot siirrettynä toiselle rekisterinpitäjälle tämän ollessa teknisesti mahdollista.

Käsittelemme pyyntösi ja/tai vastustamisesi yllä olevan mukaan kyseisessä tapauksessa.

Rajoittaminen

Jos olet pyytänyt meiltä tietojesi poistamista, vastustanut tietojesi käsittelyä tai pyytänyt tietojesi oikaisemista, sinulla on oikeus pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista siksi aikaa, kun pyyntösi tutkitaan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että käsittelijöiden oikeuksia käsitellä henkilötietojasi rajoitetaan tai että henkilötietojasi ei käsitellä lainkaan sillä aikaa, kun pyyntösi tutkitaan.

Profilointi ja automatisoidut päätökset

Profilointi

Profilointi tarkoittaa henkilötietojen automaattista käsittelyä luonnollisen henkilön tiettyjen ominaisuuksien arvioimiseksi, erityisesti tämän taloudellisen tilanteen, henkilökohtaisten referenssien, intressien ja asuinpaikan analysoimiseksi.

Käytämme profilointia esimerkiksi markkina- ja asiakasanalyyseihin, järjestelmän kehittämiseen, automatisoitujen päätösten tekemiseen (lisää alla) ja tapahtumavalvonnassa petosten ennaltaehkäisemiseksi. Profiloinnin juridinen perusta on oikeutettu etumme, meidän oikeudellinen velvollisuutemme panna sopimus tai suostumuksesi siihen. Suostumuksen ollessa juridisena perusteena, sinulla on oikeus antaa suostumuksesi käsittelyyn.

Profilointi ja automatisoidut päätökset

Joissain tapauksissa käytämme automatisoitua päätöksentekoa. Kyseessä voi olla esimerkiksi verkkopalvelun kautta tehdyn luottohakemuksen automatisoitu hyväksyntä/hylkääminen tai hakemus laskulla maksamisesta Kauppiaan luona.

Sinulla on oikeus olla joutumatta automatisoidun päätöksenteon päätöksen kohteeksi, mukaan lukien profilointi, jos päätös voi johtaa oikeudellisiin seurauksiin tai muulla tavoin olennaisesti vaikuttaa sinuun. Meillä on kuitenkin oikeus käyttää automatisoitua päätöksentekoa sen ollessa tarpeellista meidän välisen sopimuksemme luomiseen tai täyttämiseen, tai jos olet antanut suostumuksesi.

Tietosuojavastaava

Olemme nimenneet tietosuojavastaavan, jonka tehtävänä on valvoa, että noudatamme henkilötietosuojaa koskevia sääntöjä toiminnassamme. Tietosuojavastaava hoitaa tehtäväänsä riippumattomasti suhteessa meidän muuhun toimintaamme.

Sähköposti:
dataskydd@collectorbank.se

Puhelinnumero:
+46 10-161 00 00

Kysymykset ja valitukset

Henkilötietojen käsittelyä koskevissa kysymyksissä pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin alla mainituilla tavoilla (”Yhteystiedot”).

Jos henkilötietojasi on mielestäsi käsitelty virheellisesti tai luvattomasti, voit tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti tehdä valituksen tietosuojavaltuutetun toimistolle, joka riippumattomana valvontaviranomaisena valvoo voimassa olevaan tietosuojalainsäädäntöön sisältyvien määräysten noudattamista. Lisätietoja on osoitteessa www.tietosuoja.fi

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa sivuston käyttäjän laitteelle. Evästeet sisältävät tiettyä tietoa ja tietyn aikaleiman. Verkkoselain tallentaa tiedot käyttäjän laitteelle ja hakee evästeen sisältämät tiedot sivuston käytöstä jokaisella sivuston käyttökerralla.

Kahdenlaisia evästeitä

Evästeiden tarkoituksena on kehittää sivuston käyttäjäkokemusta ja optimoida sivusto mobiilisovellukselle. Evästeitä on kahdenlaisia.

  • Niistä toinen on pysyvä. Se jää käyttäjän laitteelle. Sen avulla sivusto sovitetaan käyttäjän toiveita, valintoja ja kiinnostuksen kohteita vastaavaksi, ja sen avulla kerätään tilastotietoja sivuston käytöstä.
  • Toinen on istuntoeväste. Se tallennetaan käyttäjän laitteelle sivuston käytön ajaksi. Istuntoevästeet poistetaan, kun selainohjelma suljetaan.

Sivustossamme käytetään sekä istuntoevästeitä että pysyviä evästeitä.

Evästeiden hallinta

Jos haluat estää evästeiden käytön, voit tehdä sen tästä alta tai verkkoselaimesi tietoturva-asetuksista. Voit myös määrittää selainohjelman antamaan ilmoituksen aina, kun sivusto yrittää tallentaa evästeen laitteellesi. Aiemmin tallennetut evästeet voi poistaa selaimen kautta.

Tarkemmat tiedot selaimeesi tallennetuista evästeistä, evästeiden poistamisesta ja evästeasetuksien muuttamisesta löydät verkkoselaimesi ohjeista.

Collector.fi-sivustossa käytetyt evästeluokat

Välttämättömät

Nämä evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta eikä niitä siksi voi estää. Näiden evästeiden avulla tunnistetaan esimerkiksi sivustoon palaavat käyttäjät ja sivustoon kirjautuminen. Näiden evästeiden tallentaminen ei edellytä suostumusta.

Nimi Evästetyyppi, evästeen avulla kerätyt tiedot ja evästeen toiminta Tallennusaika Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille End system
ASP.NET_SessionId  ASP.Net_SessionId is a cookie which is used to identify the users session on the server. The session being an area on the server which can be used to store session state in between http requests. Session Netherlands Azure
ai_session  Cookies set by Microsoft Application Insights, which allow Insights to monitor the health and status of the server and website. 1 day United states Azure
AI_sentBuffer  Cookies set by Microsoft Application Insights, which allow Insights to monitor the health and status of the server and website. Session United states Azure
AI_buffer collector.se HTML Session  Cookies set by Microsoft Application Insights, which allow Insights to monitor the health and status of the server and website. Session United states Azure

Analysointi ja sivuston mukauttaminen 

Näiden evästeiden keräämien tietojen avulla pystymme laskemaan ja analysoimaan sivustomme käyttöä ja selvittämään esimerkiksi käyttäjämäärät, suosituimmat sivut ja kävijöiden liikkumisen sivustossa. Niiden avulla pystymme mukauttamaan sisältöä ja testaamaan erilaisia versioita sivuista. Näiden evästeiden keräämät tiedot yhdistetään eikä niistä pysty tunnistamaan yksittäisiä käyttäjiä. Näiden evästeiden tallentaminen edellyttää suostumustasi.

Nimi Evästetyyppi, evästeen avulla kerätyt tiedot ja evästeen toiminta Tallennusaika Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille End system
_ga  Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.  2 years United States Google analytics
_ga# Used by Google Analytics to collect data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit.  2 years United States Google analytics
_gat Used by Google Analytics to throttle request rate  1 day United States Google analytics
_gid  Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.  1 day United States Google analytics
_hjAbsoluteSessionInProgress  This cookie is used to count how many times a website has been visited by different visitors - this is done
by assigning the visitor an ID, so the visitor does not get registered twice.
1 day United States Hotjar
_hjFirstSeen collector.se This cookie is used to determine if the visitor has visited the website before, or if it is a new visitor on the website. 1 day United States Hotjar
_hjid Sets a unique ID for the session. This allows the website to obtain data on visitor behaviour for statistical purposes.  Presistent United States Hotjar
_hjIncludedInPageviewSample  Determines if the user's navigation should be registered in a certain statistical place holder.  1 day United States Hotjar
_hjIncludedInSessionSample  Registers data on visitors' website-behaviour. This is used for internal analysis and website optimization.  1 day United States Hotjar
_hjTLDTest  Registers statistical data on users' behaviour on the website. Used for internal analytics by the website operator.  Session United States Hotjar
_gaexp  This cookie is used by Google Analytics to determine if the visitor is involved in their optimize experiments.  84 days Netherlands  Google analytics

Markkinointi

Näiden evästeiden avulla mukautamme muissa sivustoissa ja sosiaalisessa mediassa näytettävää markkinointia. Jos estät nämä evästeet, sinulle näytetään edelleen mainoksiamme muissa sivustoissa, mutta niiden sisältöä ei kohdenneta sinulle. Näiden evästeiden tallentaminen edellyttää suostumustasi.

Nimi Evästetyyppi, evästeen avulla kerätyt tiedot ja evästeen toiminta Tallennusaika Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille End system
__ptq.gif Sends data to the marketing platform Hubspot about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session  United states Hubspot
_fbp  Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party
advertisers.
3 months United states Facebook
_pin_unauth  Used by Pinterest to track the usage of services.  1 year United states Pinterest
_uetsid  Used to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the
visitor's preferences.
Persistent United states Bing ads
_uetsid_exp  Contains the expiry-date for the cookie with corresponding name. Persistent United states Bing ads
_uetvid  Used to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the
visitor's preferences.
16 days United states Bing ads
ads/ga-audiences  Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor 's online behaviour across websites. session  United states Google adwords
bcookie Used by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services. 2 years United kingdom LinkedIn Ads
bscookie  Used by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.  2 years United kingdom LinkedIn Ads
d/px  Collects data on visitors' preferences and behaviour on the website - This information is used make
content and advertisement more relevant to the specific visitor.
Session  United states  
fr  Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.  3 months United kingdom Facebook
IDE  Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking
one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.
1 year United states Doubleclick
lang   Set by LinkedIn when a web page contains an embedded "Follow us" panel. session  United kingdom LinkedIn
li_sugr  Collects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement
on the website more relevant.
3 months  United kingdom LinkedIn
lidc  Used by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.  1 day United kingdom LinkedIn
lissc  Used by the social networking service, LinkedIn, for tracking the use of embedded services.  1 year United kingdom LinkedIn
MUID  Used widely by Microsoft as a unique user ID. The cookie enables user tracking by synchronising the ID ac ross many Microsoft domains.  1 year United states Bing
pagead/1p-user-list/#  Tracks if the user has shown interest in specific products or events across multiple websites and detects how the user navigates between sites. This is used for measurement of advertisement efforts and facilitates payment of referral-fees between websites. Session  United states Google 
test_cookie  Used to check if the user's browser supports cookies.  1 day United states Doubleclick
tr Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party
advertisers.
Session  United kingdom Facebook
UserMatchHistory  Used to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the visitor 's preferences. 29 days United kingdom LinkedIn
v3  Used by Pinterest to track the usage of services.  Session  Ireland Pinterest
__hssc  Identifies if the cookie data needs to be updated in the visitor's browser  1 day United States Hubspot
__hssrc  Used to recognise the visitor's browser upon reentry on the website.  session United states Hubspot
__hstc  ets a unique ID for the session. This allows the website to obtain data on visitor behaviour for statistical purposes.  1 year United States Hubspot
hubspotutk  ets a unique ID for the session. This allows the website to obtain data on visitor behaviour for statistical
purposes.
1 year United States Hubspot
_mtruid  is the identifier cookie, creating a session between pageviews and connecting sessions over time 13 months United States Triggerbee
fpv_334704    1 day United States  
mtr_conversion_duration_65947996    10 years United States Triggerbee
mtr_conversion_state_334704_602239032  cookies related to Widgets (popups and forms) 1 day United States Triggerbee
mtr_conversion_state_334704_65947996  cookies related to Widgets (popups and forms) 1 day United States Triggerbee
mtr_p    Persistent United States Triggerbee
mtr_v    session United States Triggerbee
mtr_visitor cookie containing the identity of the current visitor - when available. 1 day United States Triggerbee

 

Yhteystiedot

Rekisterinpitäjä:
Collector Bank AB

Käyntiosoite:
Lilla Bommens Torg 11, 411 04 Göteborg, Ruotsi

Postiosoite:
Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi

Puhelin:
+46 10 – 161 00 00

Sähköposti:
dataskydd@collectorbank.se