Mitt liv

Mitt Liv pyrkii edistämään monimuotoisuutta ja sopeutumista Ruotsin työmarkkinoille.

Mitt Liv tekee työtä edistääkseen monimuotoisuutta ja sopeutumista Ruotsin työmarkkinoille. Mitt Livin kurssituksen ja vuoden kestävän mentoriohjelman kautta moni osallistuja on saanut ensimmäisen kosketuksen työelämään Ruotsissa.

Osallistujista

Yli puolet ohjelmaan osallistuneista henkilöistä on saanut työn joko ohjelman aikana tai sen jälkeen. 81 prosenttia osallistujista on sitä mieltä, että heidän mentorinsa on saanut heidät haastettua ottamaan uuden askeleen. Mitt Liv on luonut uusia verkostoja ja kontakteja työelämään.

Ohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2008. Göteborgissa ohjelman on läpikäynyt 482 osallistujaa ja mentoria. Tukholmassa puolestaan 236 osallistujaa ja mentoria. Kokonaisuudessaan ohjelmaan on osallistunut 718 henkilöä yli 40 maasta.

Mitt Liv tekee töitä tasa-arvoisen yhteiskunnan eteen!

Sopeuttaminen

Mitt Liv ei tee työtä pelkästään niiden parissa, jotka haluavat päästä työmarkkinoille. Mitt Livin toimintaan kuuluu myös aktiivinen yhteistyö niiden tahojen kanssa, jotka tarjoavat työtä kuten yritykset, valtio ja kunnat. Mitt Liv tarjoaa kumppanuusohjelmaa niille ruotsalaisille organisaatioille, jotka haluavat edistää monimuotoisuutta.

Mitt Liv tekee yhteistyötä 22 eri yrityksen ja järjestön kanssa monimuotoisuuden, kehityksen, kilpailykyvyn ja liiketoiminnan arvon parissa.

Collectorin lisäksi kumppanuusyrityksinä toimivat muun muassa Åhlens, Volvo Cars, Accenture, SEB, Svenska Mässan ja TV4. Kumppanuusohjelma on rakennettu niin, että se on luonnollisesti yhteydessä yritysten omiin ohjelmiin. Tämä luo paljon kohtaamisia, niin yksilötasolla kuin myös laajemmassa merkityksessä.

Mitt Livissä uskotaan, että juuri ihmisten väliset kohtaamiset rikkovat ennakkoluuloja ja synnyttävät uusia mahdollisuuksia. Olemme Collectorilla asiasta samaa mieltä!

Haluatko tietoa Mitt Livistä? Lisätietoja löydät täältä.

Collectorin mentorit

Collector on ollut mukana kumppanuusohjelmassa vuodesta 2008 saakka. Kaksi mentoriamme kertoo miksi.

Olen Mitt Liv -mentori koska uskon monimuotoisuuden luovan dynaamisen yhteiskunnan, joka on välttämätön Ruotsin positiivisen kehityksen kannalta.

Claes, Head of Collector Consumer

Olen mentori Mitt Livissä koska haluan nähdä ihmisten kasvavan ja kehittyvän. Mielestäni on pöyristyttävää, että ulkomaalaistaustaiset ihmiset jäävät usein työmarkkinoiden ulkopuolelle. Mitt Livin idean ja näkemysten kautta voin kuitenkin itse vaikuttaa asiaan.

Camilla, Team leader Collection B2B