Viimeisimmät uutiset

Täältä löydät Collector bankin uusimmat artikkelit.

Byggmax jatkaa panostustaan asiakastyytyväisyyteen ennätysvuoden jälkeen ja lanseeraa räätälöidyn toimitusratkaisun yhteistyössä Collectorin kanssa

Byggmax jatkaa panostustaan asiakastyytyväisyyteen ennätysvuoden jälkeen ja lanseeraa räätälöidyn toimitusratkaisun yhteistyössä Collectorin kanssa

Vuosi 2020 oli Byggmaxille vahvan kasvun vuosi erityisesti verkkokaupan saralla. Nyt yritys nostaa panoksia ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ihanteellisen ostokokemuksen. Byggmax on yhdistänyt voimansa maksupalveluja tarjoavan Collectorin kanssa ja tarjoaa verkkokauppansa kassavaiheessa asiakkaille Split Shipment -toimitusvaihtoehdon. ”Tiivis yhteistyö Collectorin kanssa on mahdollistanut tämän ratkaisun kehittämisen asiakkaillemme”, toteaa Byggmaxin Online Manager Micke Tilja.

Lue koko artikkeli
Philip Winberg
Product Manager
Payments, Checkout
Collector Bank

Collector Checkout sai ensimmäisenä uuden turvallisen maksamisen sertifikaatin

Collector Bankin Checkout-palvelulle on myönnetty ensimmäisenä uusi turvallisen maksamisen Safe Pay-sertifikaatti. Sertifiointi takaa, että kuluttajille suunnatut laskulla maksamisen ratkaisut täyttävät tietyn vaatimustason petosten ehkäisemiseksi sekä yleisesti tietoturvan osalta. Sertifioidun palvelun, kuten Collector Checkoutin, käyttäminen verkkokaupassa lisää kuluttajien luottamusta sekä sitoutumista.

Lue koko artikkeli

Collector Bank ja R-kioski aloittavat yhteistyön helpon maksutavan saamiseksi käyttöön laskujen maksussa

Collector Bank AB ja suomalainen R-kioski Oy ovat aloittaneet yhteistyön uudenlaisen laskujen maksupalvelun tuottamiseksi. Palvelu mahdollistaa suurelle joukolle ihmisiä turvallisen ja henkilökohtaisen laskujen maksamisen myös esimerkiksi ilta-aikaan. Palvelulle on erityinen tarve pienillä paikkakunnilla, joilla ei ole enää omia pankkikonttoreita.

Lue koko artikkeli