Viimeisimmät uutiset

Täältä löydät Collector bankin uusimmat artikkelit.

Philip Winberg
Product Manager
Payments, Checkout
Collector Bank

Collector Checkout sai ensimmäisenä uuden turvallisen maksamisen sertifikaatin

Collector Bankin Checkout-palvelulle on myönnetty ensimmäisenä uusi turvallisen maksamisen Safe Pay-sertifikaatti. Sertifiointi takaa, että kuluttajille suunnatut laskulla maksamisen ratkaisut täyttävät tietyn vaatimustason petosten ehkäisemiseksi sekä yleisesti tietoturvan osalta. Sertifioidun palvelun, kuten Collector Checkoutin, käyttäminen verkkokaupassa lisää kuluttajien luottamusta sekä sitoutumista.

Lue koko artikkeli

Collector Bank ja R-kioski aloittavat yhteistyön helpon maksutavan saamiseksi käyttöön laskujen maksussa

Collector Bank AB ja suomalainen R-kioski Oy ovat aloittaneet yhteistyön uudenlaisen laskujen maksupalvelun tuottamiseksi. Palvelu mahdollistaa suurelle joukolle ihmisiä turvallisen ja henkilökohtaisen laskujen maksamisen myös esimerkiksi ilta-aikaan. Palvelulle on erityinen tarve pienillä paikkakunnilla, joilla ei ole enää omia pankkikonttoreita.

Lue koko artikkeli

Kulutusluottojen lainsäädäntö on muuttunut. Oletko valmistautunut muutokseen?

Viranomaiset valmistelivat syksyn ja kevään mittaan aktiivista keskustelua herättänyttä kulutusluottoja koskevaa lainsäädännön muutosta vastuullisen luotonmyönnön korostamiseksi ja kuluttajien velkaantumisen suojaamiseksi. Laki vahvistettiin viimein huhtikuussa ja se astui voimaan syyskuun alusta. Muutos tulee aiheuttamaan markkinaan muutospainetta ja tulemme varmasti näkemään moninaisia variaatioita lain tulkinnasta.

Lue koko artikkeli

Seitsemän kymmenestä yrityksestä ostaa jo verkosta, mutta vain joka neljäs myyjä on siellä

Otsikon huolestuttavat numerot ovat peräisin Collector Bankin viime viikolla Ruotsissa julkaisemasta yritysten välistä kaupankäyntiä koskevasta raportista. Toista kertaa toteutettu Collector Convert -verkkokauppakatsaus on ainoa B2B-verkkokauppaa tarkasteleva tutkimus pohjoismaissa. Siinä selvitetään sekä yritysasiakkaiden että B2B-kauppiaiden ajatuksia eri kanavissa ostamisesta.

Lue koko artikkeli

Black Friday voi kääntyä myös katastrofiksi

Verkkokauppa takoo vuositasolla komeita kasvulukuja, mutta kovimmat myyntipiikit painottuvat marras-joulukuulle. Niistä ensimmäinen osui isänpäivän tietämille Singles´ Dayhin, josta esimerkiksi kiinalainen verkkokauppa Alibaba kirjasi miljardin dollarin myynnin heti ensimmäisen 1,5 minuutin jälkeen. Pian edessä on monien jo kuumeisesti odottama Black Friday-viikonloppu (23.11), joka nykyisellään venyy aina seuraavaan maanantaihin (Cyber Monday) saakka.

Lue koko artikkeli