Asiakaspalvelua sinun ehdoillasi

Sähköposti, puhelin, live-chat tai kysymysfoorumi – kuinka haluat, että vastaamme kysymyksiisi? Me Collectorilla haluamme olla monin tavoin käytettävissäsi, kun tarvitset meitä. Kehitämme asiakaspalveluamme jatkuvasti.

Asiakaspalvelussamme on 50 kokopäiväistä ja 35 osa-aikaista työntekijää, jotka vastaavat asiakkaiden kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti. Saamme kuukaudessa noin 80 000 yhteydenottoa!

Merkittävä osa asiakkaiden yleisistä kysymyksistä on tullut helmikuusta alkaen uuden chat-toiminnon kautta. Olemme kehittäneet sen itse asiakkaidemme tarpeiden ja kysymysten mukaisesti. Voit siis valita haluamasi tavan ottaa meihin yhteyttä: puhelin, chat tai sähköposti. Voit esittää kysymyksen myös keskustelufoorumissamme.

Olemme nimittäin vuosien mittaan koonneet yleisimmät kysymykset neuvontafoorumiin. Tutustu foorumiin ja etsi sieltä vastauksia, kun seuraavan kerran pohdit jotakin asiaa. Saatat löytää vastauksen ilman, että sinun tarvitsee ottaa meihin yhteyttä.

Hyvät arvosanat asiakastutkimuksissa

Arviointi on meistä tärkeää, jotta pystymme kehittämään asiakaspalveluamme. Teemme säännöllisesti asiakastyytyväisyystutkimuksia, joissa selvitämme, millaisena asiakkaat pitävät palveluamme. Viime tutkimuksessa asiakaspalvelun kokonaisarvosana oli 4,38 asteikolla 1–5. Tämä osoittaa selvästi, että työntekijämme hoitavat asiakkaiden asioita erittäin hyvin. Jatkamme tietenkin palvelumme kehittämistä, jotta tulos olisi jatkossa vieläkin parempi.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun, kun sinulla on seuraavan kerran kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme. 

Tiesitkö, että…

Collectorin asiakaspalvelu tarjoaa palvelua peräti 17 kielellä: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, saksa, hollanti, ranska, persia, turkki, serbia, bosnia, kroatia, arabia, kurdi, espanja ja swahili.