Liza Nyberg – Collectorin uusi toimitusjohtaja

Collectorin hallitus on tänään nimittänyt Liza Nybergin Collector AB:n (publ) ja Collector Bank AB:n uudeksi toimitusjohtajaksi.

Liza Nyberg on vuodesta 2014 lähtien työskennellyt toimitusjohtajana Landshypotek Bank AB:ssä, joka on Ruotsin yhdeksänneksi suurin pankki. Siellä hän on ennen kaikkea johtanut menestyksekkäästi digitaalista muutostyötä ja laajentanut tuotevalikoimaa.

”On uskomatonta, että löysimme Lizan kaltaisen toimitusjohtajan! Hänessä yhdistyvät vahva yrittäjyysasenne, kokemus, osaaminen ja pankkitoiminnan ja sitä koskevien säädösten ymmärtäminen. Hän on työskennellyt muun muassa toimitusjohtajana ohjelmistoyritys Emricissä, Skandiamäklarna-yrityksessä ja Danske Bankin hypoteekkiyhdistyksessä. Niissä hän on osoittanut todellista kykyä johtaa onnistuneesti kasvu- ja muutoshankkeita. Liza on todellinen löytö, joka tulee ohjaamaan Collectoria kohti sen tärkeimpiä päämääriä, kehitystä ja kasvua.”
Lena Apler, Collectorin perustaja ja väliaikainen toimitusjohtaja

”Kun minulle tarjottiin Ruotsin kiinnostavimman yrityksen toimitusjohtajan paikkaa, vastasin tietenkin myöntävästi, vaikka teen tälläkin hetkellä erittäin innostavaa työtä. En voinut kieltäytyä mahdollisuudesta johtaa näin menestyvää yritystä, joka on samalla Pohjoismaiden johtava pankki digitaalisissa palveluissa. Yrityksen tähänastiset saavutukset ovat vaikuttavia, ja niiden pohjalta on hyvä jatkaa menestyksekästä matkaa samassa hengessä.”
Liza Nyberg, Collectorin tuleva toimitusjohtaja

Liza ottaa tehtävän vastaan syksyllä 2017, kuitenkin viimeistään 1. marraskuuta.