Mihin yksityislainoja voi käyttää?

Useimmat ideat ovat toteuttamisen arvoisia. Jotkut ideat voivat toteutuakseen kuitenkin vaatia rahoitusta. Sen vuoksi Collector tarjoaa yksityishenkilöille lainoja, joiden ehdot sopivat unelmien täyttämiseen – unelmasta riippumatta.

Koska yksityislainalle ei vaadita vakuutta, voit lainata rahaa haluamaasi käyttötarkoitukseen. Seuraavassa on neljä esimerkkiä yksityislainan käyttökohteista, vaikka käyttömahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus.

1. Sijoita unelmiesi projektiin

Unelmoitko puutarhakahvilan avaamisesta maaseudulle, seuraavan suuren älypuhelinsovelluksen kehittämisestä tai unelmien toteuttamisesta omassa puusepänverstaassa? Yksityislainaa voi käyttää peruspääomana osakeyhtiön perustamiseen, myymälän sisustuksen rahoittamiseen tai uudenlaisen tulevaisuuden ensimmäisiin investointeihin.

2. Osta uusi auto, asuntovaunu tai asuntoauto

Jos tarvitset uuden auton tai unelmoit omasta pyörillä kulkevasta loma-asunnosta, voit rahoittaa oston kokonaan tai osittain Collectorin yksityislainalla. Collector myöntää lainaa jopa 25 000 € enintään 15 vuoden maksuajalla. Ehdot määritetään yksilöllisesti sinun mahdollisuuksiesi mukaan.

3. Uudista, korjaa tai kunnosta kotia

Tavarat menevät toisinaan rikki tai kaipaavat uutta pintaa. Toisinaan taas tarvitaan yksinkertaisesti lisää tilaa perheelle. Yksityislainalla voi rahoittaa vaikkapa talon laajennusta, kuistin rakentamista autotalliin tai uuden lämpöpumpun ostoa.

4. Kokoa lainat ja luotot yhteen

Jos sinulla on jo lainoja tai luottoja useilta luotonantajilta, voit tienata satoja euroja vuodessa kokoamalla pienet lainat yhdeksi yksityislainaksi. Lue lisää pienten lainojen kokoamisesta yhteen.

Oletko valmis toteuttamaan idean tai sijoittamaan unelmahankkeeseen? Napsauta tätä ja lue, miten voit hakea Collectorin yksityislainaa