Näin voit säästää kokoamalla lainasi yhdeksi lainaksi

Onko sinulla pieniä lainoja ja luottoja useilta eri luotonantajilta? Voit säästää satoja euroja kokoamalla ne yhdeksi lainaksi. Saat myös paremmat ehdot etkä joudu käsittelemään suurta määrää pankkisiirtoja.

Useista lainoista ja luotoista voi aiheutua paljon kustannuksia. Pienten lainojen korko on usein korkea, joten ajan mittaan maksat enemmän kuin sinun olisi pakko. Mitä useampia lainoja ja luottoja sinulla on, sitä enemmän joudut maksamaan myös laskutuspalkkioita. Ne voivat tuntua kokonaisuuden kannalta pieniltä, mutta ajan mittaan niistä kertyy tarpeettoman paljon maksettavaa.

Jos kokoat kaikki lainasi ja luottosi yhdeksi yksityislainaksi, jolla on pienempi korko ja pidempi maksuaika, voit säästää paljon rahaa ja käyttää sen johonkin hauskempaan.

Kannattaisiko minun koota lainani ja luottoni yhdeksi lainaksi?

Selvitä, onko sinun mahdollista säästää rahaa. Kerää ensin yhteen kaikki tämänhetkiset lainasi ja luottosi. Ota huomioon esimerkiksi autolaina ja muut pienlainat sekä kulutustavaroiden ja luottojen osamaksut. Käy läpi lainojen korot ja maksut, niin saat käsityksen velkojesi kokonaismäärästä ja todellisista kuukausikustannuksista.

Nyt tiedät tilanteesi ja voit selvittää, olisiko sinun mahdollista saada paremmat ehdot ja pienentää kuukausittaisia menojasi.

Hae yksityislainaa lainojen kokoamiseksi yhteen

Kun haet uutta lainaa, sen pitäisi kattaa nykyisten lainojesi ja luottojesi yhteismäärä, jotta voit maksaa vanhat velat pois uudella lainalla. Näin sinun tarvitsee maksaa vain yksi lasku kuukaudessa, ei useita.

Collector myöntää lainaa jopa 25 000 € asti enintään 15 vuoden maksuajalla. Ehdot ja korko määritetään yksilöllisesti sinun mahdollisuuksiesi mukaan.

Täällä voit hakea Collectorin Joustolainaa pienlainojen ja -luottojen kokoamiseksi yhteen lainaan.