Mitä hyötyä yrityslaskusta on B2B-ostajalle?

Yrityksensä puolesta hankintoja tekevän ostajan kätevin maksutapa verkossa on yrityslasku, joka on suunniteltu erityisesti B2B-ostajan tarpeisiin.

Suurin osa B2B-ostajista haluaisi maksaa hankintansa verkossa laskulla, ja yrityslaskulla onkin monta hyötyä ostajan näkökulmasta. Collector aloittaa syksyllä yhteistyön Enterpayn kanssa ja tarjoaa asiakkailleen yrityslaskun, joka tekee B2B-ostamisesta entistä helpompaa. Tässä yrityslaskun keskeisimmät hyödyt ostajalle.

1. Lasku suoraan yrityksen taloushallintoon

Yksi yrityslaskun merkittävimmistä hyödyistä on paperityön poistuminen. Ostaja voi osoittaa yrityslaskun suoraan yrityksensä taloushallintoon, jolloin hänen ei tarvitse skannailla ostostensa kuitteja tai toimittaa kuluselvityksiä taloushallintoon. Kun lasku tilataan vielä sähköisenä, on koko prosessi täysin paperiton.

2. Ei yrityksen maksuvälineitä käytössä? Ei haittaa!

Yrityksen sisällä usea eri henkilö voi tehdä varsinkin satunnaisia ostoja yritykselle. Kaikilla ei kuitenkaan ole yrityksen maksuvälineitä käytössä, ja juuri silloin lasku onkin kätevin vaihtoehto. Ostaja ei tarvitse yrityksensä luottokorttia tai tilinkäyttöoikeutta eikä joudu myöskään käyttämään omia maksuvälineitään.

3. Turvallinen maksutapa – maksuaikaa yritykselle

Lasku antaa ostavalle yritykselle lisää maksuaikaa, mikä tuleekin monelle yritykselle tarpeeseen. Laskulla ostaminen lisää myös kaupan turvallisuutta ostajan näkökulmasta – yritys voi maksaa ostoksensa vasta, kun se on vastaanottanut tuotteet.

4. Ei pakollista rekisteröitymistä kauppaan

Yrityslaskulla ostaminen on nopeaa. Yritysostaja voi tilata laskulla rekisteröitymättä kauppaan ennakkoon, eikä hänen tarvitse tehdä erillistä asiakastiliä tai laskutussopimusta kauppaan. Ostaja voi tilata laskulla heti, kun hän on klikannut halutut tuotteet ostoskoriin ja siirtynyt kassalle.

Collector Bank tarjoaa maksutavaksi yrityslaskun

Collectorin ja Enterpayn yhteistyön myötä Collector tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden ottaa verkkokauppaansa maksutavaksi yrityslaskun, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman ostamisen kaikille y-tunnuksellisille asiakkaille. Yritykset, yhdistykset, julkiset laitokset – kaikki voivat ostaa helposti Collectorin yrityslaskulla. Jos olet kiinnostunut b2b-yrityslaskusta, ota yhteyttä Collectorin myyntitiimiin