Collector Bank ja R-kioski aloittavat yhteistyön helpon maksutavan saamiseksi käyttöön laskujen maksussa

Collector Bank AB ja suomalainen R-kioski Oy ovat aloittaneet yhteistyön uudenlaisen laskujen maksupalvelun tuottamiseksi. Palvelu mahdollistaa suurelle joukolle ihmisiä turvallisen ja henkilökohtaisen laskujen maksamisen myös esimerkiksi ilta-aikaan. Palvelulle on erityinen tarve pienillä paikkakunnilla, joilla ei ole enää omia pankkikonttoreita.

Tämäntyyppinen maksupalvelu täydentää Collectorin digitaalisia palveluja, ja sille on erittäin suuri tarve erityisesti pienillä paikkakunnilla Suomessa. Yhteistyö R-kioskin kanssa vahvistaa Collectorin tuotemerkkiä kuluttajapalveluissa Suomessa. R-kioskilla on yli 500 kioskin verkosto, joten se on Suomen suurin laskujenmaksupalvelujen tuottaja.

”Collectorin vahvuutena on muun muassa kyky toimia joustavasti. Olemme sen vuoksi erityisen iloisia siitä, että olemme pystyneet kehittämään yhteistyössä R-kioskin kanssa uusia ratkaisuja markkinoille. Laskujen käsittely on loppukäyttäjille entistä helpompaa palvelun ansiosta”, kertoo Petri Koskinen, joka vastaa maksuratkaisuista Collector Bankissa Suomessa.

KUKA VOI KÄYTTÄÄ PALVELUA?
Palvelua voivat käyttää kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Käyttö ei edellytä suomalaista pankkitiliä, mutta henkilöllä on oltava asunto Suomessa ja suomalainen henkilöllisyystodistus, ajokortti tai passi henkilöllisyyden todentamista varten.

MITÄ ETUJA PALVELULLA ON?

  • Pieni palvelumaksu, 4,5 euroa.
  • Pidemmät aukioloajat kuin perinteisillä pankkikonttoreilla.
  • Maksu voidaan suorittaa käteisellä ja R-kioskien hyväksymillä luotto- ja maksukorteilla.

”Suomessa on vielä paljon ihmisiä, jotka eivät voi, osaa tai halua käyttää pankkien digitaalisia palveluja. Haluamme, että he saavat turvallisen ja henkilökohtaisen palvelun maksaessaan laskuja”, kertoo Sanna Toijonen, kategoriapäällikkö, R-kioski Oy, Suomi.

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, jonka monipuolinen tuotevalikoima sisältää niin viihdettä, jännitystä ja mielihyvää kuin tärkeitä arjen tuotteita ja palveluja – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä, joka kuuluu Reitan-yritysryppääseen. Koko maan kattavassa ketjussa on noin 540 myymälää, ja tuotemerkin tunnettuus on 98 %.

Lisätiedustelut:

Sanna Toijonen, kategoriapäällikkö, R-kioski Oy, Suomi
Puhelin: +358 400 162 200
S-posti: sanna.toijonen@r-kioski.fi

 
Petri Koskinen, johtaja, maksuratkaisut, Collector Bank, Suomi
Puhelin: +358 40 500 6314
S-posti: petri.koskinen@collectorbank.fi