Collector Checkout sai ensimmäisenä uuden turvallisen maksamisen sertifikaatin

Collector Bankin Checkout-palvelulle on myönnetty ensimmäisenä uusi turvallisen maksamisen Safe Pay-sertifikaatti. Sertifiointi takaa, että kuluttajille suunnatut laskulla maksamisen ratkaisut täyttävät tietyn vaatimustason petosten ehkäisemiseksi sekä yleisesti tietoturvan osalta. Sertifioidun palvelun, kuten Collector Checkoutin, käyttäminen verkkokaupassa lisää kuluttajien luottamusta sekä sitoutumista.

Safe Pay on ensimmäinen itsenäinen, luotettu ja puolueeton maksamisen sertifikaatti, joka auditoi laskulla maksamisen prosessien lisäksi maksupalveluntarjoajan käytännöt. Sertifikaatti takaa kuluttajien henkilötietojen turvallisen käsittelyn sekä petosten ehkäisyn.

Suomalaiset kuluttajat suosivat verkkokaupoissa maksaessaan pankkien verkkomaksuja etenkin siksi, että ne koetaan turvallisiksi. Safe Payn myötä kuluttajat voivat olla varmoja, että heidän käyttämänsä luotolliset maksutavat ovat turvallisia. Tämä hyödyttää kuluttajien lisäksi kaikkia kauppiaita, jotka käyttävät Collector Checkoutia verkkokaupassaan.

– Tekemällä ostoksia kauppiaalta, joka käyttää sertifioitua maksupalvelua kuten Collector Checkoutia, kuluttaja tukee samalla markkinoiden turvallisimpien maksuratkaisujen kehitystä, kertoo Philip Winberg, Collector Checkoutin Product Manager.

Pohjoismaiden johtava maksamiseen erikoistunut IT-talo Qvik myönsi Safe Pay-sertifikaatin Collectorille 18.1.2021.


– Halusimme luoda Safe Payn lisäämään kuluttajien tietoisuutta turvallisista laskupalveluntarjoajista. Yhteistyö Collectorin kanssa on ollut avointa ja läpinäkyvää, sanoo Qvikin maksuasiantuntija Mikko Vahter. Qvik myöntää Safe Pay-sertifikaatteja itsenäisenä asiantuntijaorganisaationa.

Safe Pay-sertifiointi keskittyy maksamisen prosessien, taustajärjestelmien sekä tietojenkäsittelyn turvallisuuteen ja on isossa roolissa maksamisen käyttäjäkokemuksessa. Sertifikaatti takaa, että perusasiat ovat kunnossa: mitä tietoja ostoksen tekemiseen vaaditaan, onko vahvaa tunnistamista käytetty, kuinka kuluttaja voi hallita omia tietojaan palvelussa, palveluntarjoajan sisäisen tietoturvan ja osaamisen taso, sekä henkilötietojen käsittely.

– Turvallisuus ja luotettavuus ovat äärimmäisen tärkeitä verkkomaksamisessa. Nämä ovat aina olleet etusijalla tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä. Olemme ylpeitä ollessamme ensimmäinen toimija, jolle Qvik myöntää uuden sertifikaatin, sanoo Collectorin Philip Winberg.


Voit lukea lisää Safe Pay-sertifikaatista osoitteesta https://safe-pay.fi/


Lisätietoja sertifikaatin saaneesta Collector Checkoutista antavat:

Petri Koskinen
Head of Payments
Collector Bank, Finland
+358 40500 6314
petri.koskinen@collectorbank.fi

Juuso Paulasuo
Client Executive Payments
Collector Bank, Finland
+358 50438 45 22
juuso.paulasuo@collectorbank.fi

Mikko Vahter
Senior consultant, Payment solutions
QVIK
+358 40809 4505
mikko.vahter@qvik.fi