MobilePay ja Collector Bank aloittavat yhteistyön – ”Kauppiaiden pitkään toivoma maksutapa”

Collector ottaa käyttöön suositun MobilePay-maksutavan Suomessa ja Tanskassa. Kauppiaat ovat jo pitkään toivoneet tätä maksutapaa, sillä MobilePayta käyttää yli 4,3 miljoonaa tanskalaista eli lähes 70 prosenttia maan väestöstä. Suomessa käyttäjiä on 1,7 miljoonaa.

MobilePay - Payments, Collector Bank

MobilePay on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden suosituimmista maksutavoista verkkokaupassa. Tanskassa se on suosituin maksutapa ja Suomessa toiseksi suosituin.Tanskassa yli kolmannes kaikista verkkokaupan maksuista tehdään MobilePayn kautta,ja maksutavan osuus kasvoi 87 prosenttia vuonna 2020. Sen kautta välitettiin maksuja 24 miljardin Tanskan kruunun arvosta.

– Sovelluksen suosio asiakkaiden keskuudessa perustuu helppokäyttöisyyteen ja monipuolisuuteen. Nopeaa, helppoa ja turvallista maksutapaa arvostavat sekä kauppiaat että kuluttajat, toteaa Lars Green, Commercially Responsible, MobilePay Online.

Kauppiaat ovat toivoneet MobilePay-maksutapaa, ja nyt Collector on ottamassa sen osaksi ratkaisuaan. Näin MobilePayn asema Pohjoismaissa vahvistuu ja kauppiaiden konversioaste paranee.

– MobilePay odottaa innokkaasti yhteistyötä  Collectorin kanssa, joka on vahva verkkokaupan kumppani. Tavoitteenamme on optimoida kuluttajien ostokokemusta ja tuoda lisätuottoja Collectorin asiakkaille Suomessa ja Tanskassa,  Lars Green toteaa.

– MobilePay-maksujen kysyntä on ollut suurta. Siksi meille on ilo voida nyt tarjota tämä houkutteleva maksutapa asiakkaillemme, toteaa Philip Winberg, Product Manager Payments.