Royal Design vaihtaa maksupalveluntarjoajaksi Collectorin – ”Tiiviimpää yhteistyötä”

Royal Design siirtyy kaikissa Pohjoismaissa Collectorin maksuratkaisuihin sekä myymälöissä että verkkokaupassa.”Saamme läheisemmän suhteen maksupalvelukumppaniimme ja pystymme tiivistämään yhteistyötämme”, toteaa Martin Magnusson Royal Designilta.

Royal Design Group on Pohjoismaiden johtava designtuotteiden, kalusteiden ja sisustustuotteiden verkkokauppa. Konserniin kuuluvat Rum21 ja RoyalDesign. Asiakaskunta on tiedostavaa, ja asiakkaat odottavat yhdenmukaista ostokokemusta kaikissa yrityksen kanavissa. Collectorin hyvä palvelutaso, tekninen osaaminen ja isoihin pohjoismaisiin toimijoihin keskittyvä toiminta mahdollistavat tämän.

Royal Designille maksupalveluntarjoajan vaihtaminen tarkoittaa, että yritys pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen useampia, eri markkinoille sovitettuja maksutapoja.

Yhteistyö tuo Royal Designille näkyvyyttä ja tehostaa asiakaspalvelun viestintää asiakkaiden kanssa, minkä odotetaan parantavan asiakaskokemusta ja -uskollisuutta.

– Meille on tärkeää, että maksupalvelukumppanimme pyrkii tarjoamaan asiakkaalle parasta mahdollista palvelua yhtä kovasti kuin me. Yhteistyö Collectorin kanssa on tiivistä ja ennakoivaa, joten pystymme parantamaan asiakaskokemusta ja ostotapahtuman sujuvuutta. Lisäksi pystymme ylläpitämään suhdetta asiakkaaseen pidemmällä ostoprosessissa sekä parantamaan asiakaspalvelun viestintää, toteaa Royal Designin Chief Marketing Officer Martin Magnusson.

Collectorille yhteistyö merkitsee strategisena kumppanina toimimista koko ostoprosessin ajan. Collector tarjoaa kokonaisratkaisun ja optimoi ostoprosessia yhdessä Royal Designin kanssa.

– Odotamme pitkäkestoista kumppanuutta Royal Designin kanssa, jotta voimme parantaa ostokokemusta kaikissa kanavissa ja auttaa yritystä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Näin pystymme sekä kasvattamaan myyntiä että parantamaan asiakasuskollisuutta, sanoo Collectorin General Manager Mikael Anstrin.

 

Lisätietoa:

Mikael Anstrin General Manager Payments, Collector Bank
Puhelin: +46 73 656 2128
Sähköposti: mikael.anstrin@collectorbank.se

Martin Magnusson Chief Marketing Officer, Royal Design
Puhelin: +46 76 338 99 49
Sähköposti: martin.magnusson@royaldesign.se