Walley

Collector Bank maksuratkaisut on nyt Walley


Collector on kehittänyt verkkokaupan ja myymälöiden maksuratkaisuja vuodesta 2005 lähtien ja on nykyisin yksi Pohjoismaiden johtavista alan toimijoista. Tarkoituksenaan keskittyä fiksuihin, yksinkertaisiin ja turvallisiin maksuratkaisuihin Collector lanseeraa syksyllä 2021 täysin uuden tuotemerkin koko Payments-liiketoiminta-alueelle. Kokoamme nyt maksuratkaisumme Walley-tuotemerkin alle.

Nimenmuutoksen yhteydessä parannamme myös monia palveluitamme, joista yksi on päivitetty versio Checkout -tuotteista sekä upouudet verkkosivut, joiden ansiosta sekä kauppiaiden että kuluttajien on helpompaa ja selkeämpää hoitaa asioitaan.

 

Mitä sinun täytyy asiakkaana tehdä?


Oletko aiemmin tehnyt ostoksia myymälässä tai verkkokaupassa, jossa on Collectorin maksuratkaisu? Silloin sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä. Maksunsaaja ym. toimivat tavalliseen tapaan. Ainoa ero on, että saat jatkossa laskusi Walleyltä ja käsittelet maksujasi osoitteessa my.walley.fi.

 

Mitä sinun kauppiaana tai kumppanina täytyy tehdä?


Kauppiaidemme ja kumppaniemme täytyy tehdä muutamia pieniä päivityksiä ostoehtoihin ja logoihin. Löydät ne täältä: Walleys Merchant Community.Siirry Walleyn verkkosivuille