Hero image

CONVERT 2019

Kaikki uskovat kasvuun – mutta vain harvat uskaltavat ottaa johtoaseman

Haluatko lukea raportin?

Tilaamalla Convert 2019 -raportin voit tutustua tilastoihin, analyyseihin ja kahden kiinnostavan yrityksen menestystarinaan.

Raportti digitaalisesta B2B-toiminnasta Collector Bankilta

Collector Bank julkaisee Convert-verkkokaupparaportin jo toista vuotta peräkkäin. Raportissa tarkastellaan, kuinka pitkälle ruotsalaiset yritykset ovat kehittyneet myyntinsä ja hankintansa siirtämisessä verkkoon.

Emme ole kiinnostuneita vain siitä, mihin asti elinkeinoelämä on päässyt verkkokauppakanavien kehittämisessä. Haluamme ennen kaikkea tietää, mitä ajatuksia, mieltymyksiä, uskomuksia ja odotuksia markkinoilla eli yritysasiakkailla on ja miten ne toimivat.

”Yhä useampien pitäisi alkaa ostaa verkosta”

Mitä nykyajan yritysasiakkaat ajattelevat eri ostokanavista ja mistä voisi tehdä helpompaa? Lejonet & Björnen -yrityksen toimitusjohtaja Katarina Mild kertoo näkemyksiään verkkokaupan eduista ja parantamismahdollisuuksista.

Vanhat rakenteet haastava startup

Kun Outofhome.se aloitti foodservice-liiketoiminnan, todennäköisyydet olivat sitä vastaan: organisaatio oli pieni,eikä sillä ollut juuri ollenkaan kokemusta suurkeittiöistä ja B2B-toiminnasta. Ratkaisevammaksi kuitenkin osoittautui osaaminen B2C-verkkokaupasta.