Hero image

Collector B2B Payments

Tarjoa yritysasiakkaillesi sujuvampi ostosmatka. Maksuratkaisujemme ansiosta yritysten välinen verkkokauppa sujuu yhtä vaivattomasti kuin kuluttajalle myynti.

Ge dina företagskunder en bättre köpupplevelse.

Entistä parempi ostokokemus yritysasiakkaille

Onko sinulla yrityksiä palveleva verkkokauppa? Tai tuntuuko digitaaliseen myyntiin siirtyminen edelleen liian suurelta ja vaikealta askeleelta?

Älä suotta vaikeuta asiakkaan ostosmatkaa. B2B-maksuratkaisujemme avulla voit vauhdittaa myyntiä, tavoittaa uusia asiakasryhmiä ja välttyä tarpeettomilta hallinnointitoimilta.

Verkkokauppa kasvaa, ja monelle yritykselle on itsestään selvää, että suurin osa ostoksista voidaan tehdä verkossa. Sen myötä verkkokaupoilta vaaditaan yhä enemmän: monet haluavat yhtä sujuvan ostokokemuksen kuin kuluttajapuolella. Collector Bankin digitaalisen B2B-maksuratkaisun avulla pystyt vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin ja luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.  

Tällainen on Collector B2B Payments

Laskulla maksaminen, maksuehto 30 päivää 

Osamaksu

Myös suuret ostokset aina 5000 euroon asti 

Lisää mahdollisuuksia

Luomme asiakkaidesi tarpeiden ja odotusten pohjalta ratkaisun, josta koituu suurin hyöty verkkokaupallesi. Maksuratkaisuun voidaan sisällyttää esimerkiksi seuraavat palvelut: 

•Rekisteröityminen, hallinta ja ostot digitaalisella allekirjoituksella
•Työkalu hankintaoikeuksien ja -rajojen hallintaan
•Mahdollisuus tarjota entistä useammalle asiakkaalle luottovaihtoehtoa*

* Esimerkiksi ottamalla luottoriski omalle vastuulle ja jättämällä hallinnointi Collectorin huoleksi, tai antamalla yrityksen nimenkirjoittajien toimia henkilökohtaisina takaajina.  

Seitsemän digitaalista trendiä yritysten välisessä kaupankäynnissä

Yrityksille suunnattu verkkokauppa muuttuu, ja se, joka uskaltaa tehdä uraauurtavia ratkaisuja, voi muuttaa koko alaa, uskoo muiden muassa markkinatutkimusyritys Forrester. Lue lisää B2B-myynnin tärkeistä trendeistä, joita on syytä seurata.

Voit ladata artikkelin antamalla yhteystietosi.

 • Pakollinen kenttä
 • Pakollinen kenttä
 • Pakollinen kenttä
 • Pakollinen kenttä
 • Sähköpostiosoite on virheellinen
Jokin meni vikaan!

Osamaksu ilman luottoriskiä parantaa kassavirtaa

Kuluttajaverkkokaupan tapaan yritysasiakkaasi voivat valita maksutavan ja maksuehdot ostohetkellä. Osamaksun ansiosta voit tarjota yritysasiakkaille jopa 36 kuukauden maksuajan ja saada silti maksun ostoa seuraavana päivänä. Collector Bank huolehtii luottoriskistä ja laskutuksesta.  

Yksinkertainen ostotapahtuma tuo nopeita tuloksia

Sujuva ja yksinkertainen ostoprosessi, joka ei edellytä rekisteröitymistä tai ylimääräisiä vahvistuksia, houkuttelee verkkokauppaasi uusia asiakkaita. Satunnaiset asiakkaat voivat tilata tuotteita rekisteröitymättä tai hakematta asiakkuutta, kun taas vakioasiakkaat voivat suorittaa ostoja muutamalla hiiren napsautuksella. Yrityksen valtuutettu nimenkirjoittaja voi allekirjoittaa luottosopimuksen ja laskun digitaalisesti mobiilipankkitunnuksilla. Se säästää sekä sinun että asiakkaasi aikaa nyt ja tulevaisuudessa. 

Asiakkaiksi myös vastaperustettuja yrityksiä

Yrityksen nimenkirjoittajat voivat toimia henkilökohtaisina takaajina, jolloin myös pienet ja vastaperustetut yritykset voivat ostaa laskulla tai osamaksulla, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys. Prosessi on täysin automatisoitu, ja allekirjoittaminen tapahtuu mobiilipankkitunnuksilla. 

Verkkotyökalut turvalliseen hallinnointiin

Voit kirjautua kumppaniportaaliin ja tarkastella verkkokauppasi asiakkaiden luottorajoja, sopimuksia ja valtuutettuja ostajia. Voit myös tarjota asiakkaiden käyttöön oman verkkotyökalun, jolla taataan tietoturva ja helpotetaan ostoprosessia. Työkalun avulla asiakas voi muun muassa hallinnoida valtuutettuja ostajia ja määrittää esimerkiksi kustannuspaikkoja, ostajia ja veloitettavia tilejä. 

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen B2B-myynnissä?

Anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 • Pakollinen kenttä
 • Pakollinen kenttä
 • Pakollinen kenttä
 • Puhelinnumero on virheellinen
 • Pakollinen kenttä
 • Sähköpostiosoite on virheellinen
 • Pakollinen kenttä
Jokin meni vikaan!