10 keinoa lisätä joulumyyntiä verkkokaupassasi

Oletko valmiina vuoden menestyksekkäimpään myyntisesonkiin?
Tässä on Collector Bankin vinkkejä joulumyynnin lisäämiseen verkkokaupassasi.

verkkokauppa
Onko sinulla verkkokauppa? Ilmoita selkeästi viimeinen toimituspäivä, jotta asiakkaat ehtivät tilata ja saada tuotteensa ajoissa ennen joulua – muuten kuusen ympärillä nähdään pettyneitä ilmeitä.

verkkokauppa
Voitko nostaa joululahjavinkit selkeämmin esille omaan valikkoriviinsä helpottamaan asiakkaan urakkaa?

verkkokauppa
Vaali asiakassuhteita: anna ostoksia tekevälle asiakkaalle pieni lahja tai alennuskuponki seuraavaa tilausta varten. Se tekee asiakkaan tyytyväiseksi ja saa tämän palaamaan verkkokauppaasi.

verkkokauppa
Tarkista kuormitustestien avulla, että verkkokauppasi selviytyy verkkoliikenteen ruuhkahuipuista.

verkkokauppa
Mikä on verkkokauppasi ”joulun paras lahja”? Minkä tuotteen tai tuotteiden ympärille juuri sinun verkkokauppasi voisi rakentaa sesonkikampanjan? Tee trenditutkimusta ja muista tarkistaa myös edellisvuoden myyntitilastot.

verkkokauppa Muista suunnitella uutiskirjeiden lähetys sekä huolehtia hakukoneoptimoinnista ja Adwords-kampanjoista. Monet asiakkaat hakevat Googlen avulla ideoita joululahjoiksi anopille tai pikkuveljelle.

verkkokauppa
Onko verkkokauppasi valmis jouluiseen vilskeeseen? Hyvä juttu! Jaa verkkokauppasi joululahjavinkit ja uudenvuoden suunnitelmat sosiaalisessa mediassa.

verkkokauppa
Tarjoa asiakkaillesi maksuton toimitus sekä pitkä vaihto- ja palautusaika – joulun ja uudenvuoden aikaan on paljon pyhäpäiviä, jolloin posti ei kulje.

verkkokauppa
Voitko pidentää asiakaspalvelun aukioloaikoja ja palkata lisää henkilökuntaa varastoon joulun ja uudenvuoden ajaksi?

verkkokauppa
Anna asiakkaillesi joustovaraa joululahjakuluihin tarjoamalla heille Collector Bankin kampanjaa, jossa on pidennetty eräpäivä. Lasku on myös erittäin turvallinen maksutapa ja hyvä keino välttyä nettihuijauksilta.