Collector Bank AB on muuttanut nimensä Norion Bank AB:ksi. Toimintamme keskittyy kolmeen tuotemerkkiin: Norion Bank (yritykset ja kiinteistöt), Walley (maksut) ja Collector (yksityishenkilöt). Siirry tästä Norion Bankin sivuille

Turvallista säästämistä talletussuojalla

Collectorin säästötilit kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin Ruotsin talletussuojaviranomaisen Riksgäldenin päätöksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle taataan täysi korvaus säästämistäsi rahoista, yhteensä enintään 1 050 000 kruunua asiakasta ja laitosta kohti, jos Collector asetetaan konkurssiin tai jos Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen) jostain muusta syystä päättää, että talletussuojan on tultava voimaan. Jos säästötiliä käyttää useampi henkilö, korvaus on 1 050 000 kruunua henkilöä kohti. Jos sinulla on rahaa talletettuna useille eri Collectorin säästötileille, talletussuoja lasketaan yhdessä kaikkien sitoumusten osalta. Tämän määrän lisäksi tilinomistajat voivat tietyin edellytyksin saada lain mukaan korvausta tietyistä talletuksista, jotka liittyvät tiettyihin tapahtumiin, kuten yksityisasunnon myyntiin, enintään 5 miljoonaan Ruotsin kruunuun asti. Riksgälden maksaa korvauksen 7 työpäivän kuluessa siitä, kun pankki on asetettu konkurssiin tai kun finanssivalvonta on päättänyt, että talletussuoja on aktivoitava.

Collector on Norion Bank AB:n tuotemerkki. Riksgälden on 30. marraskuuta 2011 niin sanotussa ennakkoarvioinnissa päättänyt, että Norion Bank AB:n säästötili Collector Säästötili kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

 

Lue lisää Riksgäldenin tarjoamasta talletussuojasta

Osoite

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg

Ruotsi