Tuotetiedot

Olemme keränneet tähän tietoa niin perusehdoista kuin peruutusoikeudesta, jotta löydät helposti tarvitsemasi ja haluamasi tiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua mahdollisimman pian.

Tuote-ehdot

Yleiset ehdot

 

Talletussuojasta

Collector on Norion Bank AB:n tuotemerkki. Riksgälden on 30. marraskuuta 2011 niin sanotussa ennakkoarvioinnissa päättänyt, että Norion Bank AB:n säästötili Collector Säästötili kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin.

Collectorin säästötilit kuuluvat Ruotsin valtion talletussuojan piiriin Ruotsin talletussuojaviranomaisen Riksgäldenin päätöksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle taataan täysi korvaus säästämistäsi rahoista, yhteensä enintään 1 050 000 kruunua asiakasta ja laitosta kohti, jos Collector asetetaan konkurssiin tai jos Ruotsin finanssivalvonta (Finansinspektionen) jostain muusta syystä päättää, että talletussuojan on tultava voimaan. Jos säästötiliä käyttää useampi henkilö, korvaus on 1 050 000 kruunua henkilöä kohti. Jos sinulla on rahaa talletettuna useille eri Collectorin säästötileille, talletussuoja lasketaan yhdessä kaikkien sitoumusten osalta. Tämän määrän lisäksi tilinomistajat voivat tietyin edellytyksin saada lain mukaan korvausta tietyistä talletuksista, jotka liittyvät tiettyihin tapahtumiin, kuten yksityisasunnon myyntiin, enintään 5 miljoonaan Ruotsin kruunuun asti. Riksgälden maksaa korvauksen 7 työpäivän kuluessa siitä, kun pankki on asetettu konkurssiin tai kun finanssivalvonta on päättänyt, että talletussuoja on aktivoitava. 

Lue lisää talletussuojasta

Lue lisää Riksgäldenin tarjoamasta talletussuojasta

 

Avaa säästötili

Osoite

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg

Ruotsi